selam bu 131 efsane bı bındım 1 taba gaz ıkı taba gaz 3 de taba gaz gerecek adamın işi zor valla allah yardımcısı olsun kardesım mlllete kotu örnek olma kardeşim bu![]()
selam bu 131 efsane bı bındım 1 taba gaz ıkı taba gaz 3 de taba gaz gerecek adamın işi zor valla allah yardımcısı olsun kardesım mlllete kotu örnek olma kardeşim bu![]()
vay selim abim
Typer nickli abimiz benim makinamı yaratanlardan birisidir.. bu makinanın hakkını veren 3 kişidende biri..![]()
sağ koltukta oturmak biraz stres yapıyor sıfır çizerken ve yanlarken.Ama deli bi makina. coşkun kardeşim başarılarının dewamı bekliorum.
(eee artık çıkar şu canavarıda çıkalım bayrampaşanın izbe sokaklarına verelim yanı yauuu.)
tamam okumadın yazdımı herhalde..aten mootor dan konuşuyoruz arabayı nerden çıkardın anlayamadım abi..hehehehehehehe![]()
millet coupe turbo söyle coupe turbo böyle die konusup duruyoda.. yok bisey coupe turbolarda...
fiat motorsportun doldurdugu coupe nin Hayata bakış açısını derğiştirdim..
çuuff çuff
1.benim 106 ım normal 106 dan 350 kg daha agır
2.BENİM YAŞIMDA KAÇ KİŞİ TR DE BU İŞLE UGRAŞIYO..?????????sizin gibi ben trafikte kullanmıyorum.arabamla aramda bir bag bile yok
yaptıgım dereceler bunun yanında çok iyi bile..
SAYGILAR..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)