marşpiyel değişse bide egzos takılsa çok güzel olur
marşpiyel değişse bide egzos takılsa çok güzel olur
gerçekten neşeli makinalar orj headers var bunlarda izmirde bi ara ciğerli yürüyenleri vardı hepsi mazi oldu kazasız belasız sen genede fazla sıkıştırma ihtiyar italyanı
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
araç hoş gerçekten fakat maşpiyel tuhaf duruyor daha sade ve düz bir maşpiyel takılabilir. Temra ve tipolara egzoz süper oluyor vanalı düşünebilirsiniz. Tavan mat yerine parlak olsaymış keşke .s Ama maşallahı var aracın kazasız belasız.
güzel araç maşallah
ne yalan söyleyeyim çoğu zaman sıkıştırıyorum ihtiyarı ama maşallahı var yaşına göre
eyv.sağol
egzos yukarıda da yazdığım gibi istediğim egzosu şu an için takamam zaten başka egzosta takmam
ALLAH razı olsun...
tabi ya ...
bi kaç ay önce bi dallamanın trafikte aracını geri kaçırıp tırnaklarını kırdığı panjurum sonunda dayanamadı bende söktüm görüntü gayet hoşuma gittiinş.en kısa sürede yenileyeceğim...
MG]http://img191.imageshack.us/img191/7392/oldh.jpg[/IMG][/URL]
tabi ya ...
Masallah kazasiz belasiz, farlarida siyah boyat bence.![]()
Ne oldum demicen ne olucam dicen
Instagram: 42emre
zamanında deli paraya sıfırını almıştıkçok rahat ve seriydi o zamana göre ama garip kronik arızaları vardı ama güzel araçtır maşallah güle güle kullan
![]()
RACE WERKS
sıfır çifti 80 tl abi![]()
bizim ustalarımız işini bilir...
ALLAH razı olsun abi..
haklısın abi gayet rahat ve seri, 1.5 yıldır bende araç, tek kronik sorunu rhv arızası en sonunda sinirlendim söktüm bağlantısını 5-6 aydır kullanmıyorum kafam rahat
tabi ya ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)