248,000 km leri görmeniz dileğiyle
tamponların boyanması arabaya resmen 0 rh + kan olmuş cok fark etmiş.. xenon düşünmüyor musunuz ?
248,000 km leri görmeniz dileğiyle
tamponların boyanması arabaya resmen 0 rh + kan olmuş cok fark etmiş.. xenon düşünmüyor musunuz ?
hayırlı olsun öncelikle aldıktan beri uğraşmışsın güzel olmuş kazasız belasız sürmen dilegiyle...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
3.takım jantları hazır.
Yeni sıfır jetta'dan çıkma 16" orjinal..
Elimde 2 takım conti lastik var contact sport 2 205 55 16 takıcam herhal..
Takınca resimleri paylaşacağım...
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Ön tampon boyandıktan sonra çok değişmiş. Maşallah çok güzel görünüyor yeni caddy.
Box'dan sonra kaç beygir ve tork elde ettiğinizi ölçme fırsatınız oldu mu acaba?
Daha ölçmedik ama yakında ölçünce bilgileri paylaşırım..
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
3.takım jantlarıda taktık konfor oldukça arttı![]()
yeni jantlara yorum yok mu?![]()
maşallah.ama oem jetta jantlarını beğenmedim ben olsam orjinal tenekeleri beyaza boyar takarım![]()
barnak bassam olurmu ?
En iyisi olmuş bence güle güle kullanın..
...
Maaşallah kazasız belasız bence arac basılmayacağı için en sondaki jantların çok iyi duruyor Nazar degmesin inş...
Cngz ÜNGÖR
34 VBM 39
11 numara. Bende birdaha araç alırsam en bazını alacağım kendim donanım yükselteceğim. Böylesi daha zevkli oluyor eminim.![]()
Can benim düş benim ellere nesi?
passat exclusive jantında göbek daha içeri doğru. onlar daha çok yakışır gibi geldi bana... maşallah aracınıza. güle güle kullanın
masallah cok guzel olmus eskı caddy nızınde tampon ızgaralarınıda sıyaha boyatırsanız daha guzel olur![]()
son jantlar cok iyi
audi jantlari da guzel ama siyah cok bogmustu.
masallah araca.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Son jantlar en iyisi bence
Maşallah..
Hayırlı olsun jantları çok beğendim güle güle kullanın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)