arıza ışığı neden yanıyor?
birde en son kaç gördünüz. amcamda sıfır almıştı geçen sene araç rodajı tamamlamamıştı 2000km civarı idi bastım düzde 171 de kaldı![]()
arıza ışığı neden yanıyor?
birde en son kaç gördünüz. amcamda sıfır almıştı geçen sene araç rodajı tamamlamamıştı 2000km civarı idi bastım düzde 171 de kaldı![]()
maşallah güzel olmuş tamponlar boyanınca ama benim fikrim scirocco jantlarıda çok güzel oluyor 5 kol olanı
225 km yapıyor .![]()
![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Abi tamda içimden siyah tamponlar olmamış diye düşünüyordum, sonra boyattığını gördüm kazasız belasız
Ctesi günü Ender elektronige ugradım
Son yapılanlar;
Acil fren ışıkları activ edildi.
Sinyal sayısı 5 olarak sinyal koluna yavaş başmada activ edildi.
RCD 510 gizli menü activ edildi.
Direksiyon tork telafisi activ edildi.
Geri viteste sislerin yanması activ edildi.
Sellektör yapınca sisler açık ise onlarında sellektör atması activ edildi.
Sinyal verince sinyal verilen tarafın gündüz farının sönmesi activ edildi.
Cominghome activ edildi.
Sisler acıkken donus farı olarak islevi activ edildi.
Hepsi 10 dk da yapıldı
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Aracımızdaki yazılımıda Megahips te güncellettik.
151.7 hp 339 nm tork son halimiz basınca yakıt tüketimi max 8.1
Maşallah Caddye Çok Az Basılırsa Daha Güzel Olur.
masallah kazasiz belasiz
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Ekran sıcaklığı görünüyor.
Hız görünüyor.
Ses bas tiz mid gözüküyor.
Geri vites müşürünün çalışıp çalışmadığı gözüküyor.
Radyoların alt frekansları takip ediliyor.
Yukarıdaki pedallardan sipariş verdim İnşallah güzel dururlar.
Aracımıza Photon 6000 k led plaka lambaları monte edildi.Gündüz bile gözüküyorlar
Nasıl bir Canbus varsa 2011 modelde ne yaptı isek plaka lambası arızasını söndüremedik.Ender Elektronik Metin halletti sağolsun.
![]()
İki konuyuda yani iki caddy'ide baştan sona usanmadan okudum helal olsun emeğinize sağlık tüm yatırımlarınız yerinin bulmuş maşşalah![]()
Faaliyetlerimiz devam ediyor.Singapur'dan sipariş ettiğim Bluemotion technology yazıları postaya gelmiş.yarın teslim alacağım![]()
Merhaba öncelikle aracınız gayet güzel olmuş emek harcanmış nazar değmesinCruise control yaptırdığınız yere nasıl ulaşabilirim. Kendi aracımada bunu uygulatmayı düşünüyorum Araç Fiorino
SKODA SIMPLY CLEVER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)