kazasız belasız kardeşim...
Teşekkürler arkadaşlar... Bu arada bu fotoda yaklaşık 2.3mm kalınlığında kir vardı aracın üstünde, kısmetse temiz bir halde önlü arkalı yanlı güzel bir photoshoot yapıcaz![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Saol Gökhan'cım, daha iyileri sizlerin olur inşallah...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
ugrcum canlı gördüm maşallah![]()
www.honda-tech.com
![]()
her ne kdr kullanamasamda cok guzel bı aracrengine hastayımmmmmm
kazasız belasız kardesım
Elbet birgün sen de kullanabilir hale gelirsin gürselim sıkma canını, olmadı galeriye bir de vti ekle: D
Arkadaşlar çok saolun iyi dilekleriniz için, umarım daha iyileri sizlerin olur![]()
Kardeşim çok özeniyo ve karşılığını çok güzel bir şekilde alıyor maşallah.....
Dahada güzel günlerde kullanırsın inşallah Uğurum![]()
Saol kardeşim, sen de inşallah gönlüne göre birşeyler alır yaparsın![]()
Masallah kardesim
Bana ilk yolladıgında söylediklerimi uygularsan daha da hos olacak![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
uğur maşallah kardeşim çok güzel oldu,zamanla daha güzel olucak inşallah![]()
ben daha yeni goruyorum kardesim. gayet gusel bir arac olmus. allah kaza bela vermesin. tekrardan iyi kullanman dilegiyle
BDEVO9
www.sunishotels.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)