kazasız belasız uğur abi![]()
Az biraz güncelleme zamanı geldi galiba
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Sıra sende kanka birkaç ay sonra da biz severek takip etmeye devam edicez seninkinin reenkarnasyonunu![]()
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Amin kardeşim hepimize örnek teşkil etsin canı çok yanıyor insanın ilk kazamda anlamadım uno ile ama honda ayrı dank ettirdi yani.
Maşallah çok güzel ve diri duruo.GÜzel günlerde kullan ayrıca farların 10 numara olmuş amerikan parklardan başkası...![]()
Maşşallahhh farlar yakışmış, coupe de pek güzel canım![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
typer spoıler aslnda guzl durur ugur sende![]()
www.honda-tech.com
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Maşallah istanbuldan tanıdıgım bi araç ama bunda tampon plastikti,hala o tamponmu yoksa fibermi dökülmüş. resimlerdenmi acaba anlamadım ama sanki fiber gibi duruyo. bide biraz yüksek geldi bana az daha bassan arabayı güzel olucak. kazasız belasız.
uğur baba kazasız belasız, farlar şahane durmuş. Apo's Civic'te fenalarda
Stopları ve hjunun dediği gibi kanadı bi düşün abi bence çok yakışıcaktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)