maşşallah çok güzel oluyor.. Bu boyaya polisaj yapılabiliyormu?
Abi gerçektende bu haliyle güzel duruyor aklındakileride yapınca çok daha güzel olacağına eminim ayrıca seni tebrik ederim öğrenci halinle araba topladığın için yaşadığın zorlukları anlarım bende topladım 1 tane 124 kolay gelsin
hayırlısı olsun Emirhan,ama bence bu kadar hırs yanlış olmuş hepiniz aynı camia içindesiniz birbirinizi karalama etme vs hoş şeyler değil Çağatay'ın zaten net ortamı ile işi yok evinden avcılara avcılardan evine giden adam burdaki çoğu insan onun arabasını bilmiycek,görmiycek bile bu kadar kasmanın mantığı yok bence acelede etmeyin bir kere çıksın tam,kusursuz çıksın
Benimde demek istedğim konuyu açtığında demek istedğim tam olarak buydu işte
Sonuçta Çağatay internet ortamına takılmayan bi insan fakat araç benim eski aracım olduğu için fotoğrafları baya bi yayıldı internet ortamına ve halen kardesm gibi sevdiğim aynı zamanda hemşerimdir,Bu şekilde karalama yapmak hoş olmadı Emirhancım ,
Madem araba mat sarı olmuş olabilir herkezin zevki renkleri farklıdır ve ayriyetten cagatay ile konuşmalarımda sizin aracınızla ilgi alakası yok,Sonuçta 34 HF 538 ve önceliğinde 34 CML 76 dır bu Türkiye " de ciddi anlamda 67 öncesini hareketlendiren biz ondan sonra yapılan arabalara ne laf attık nede olumsuz yorum yaptık insanları bu şekilde engellemek veya karalamak anlamsızki Çağatayın arabası halen benim arabamdır, ki eğer biz mat sarı yaptık o bile bile nasıl yapar diyorsunuz ozman bizimde CML den sonraki prelere sizinki dahil nie arabayı bastınız gibi bi söylemde bulunmamız gibi bişy olurdu dmi
ne kadar saçma
Çağatayla konuşunca hak verdim
![]()
Ki mat sarı ne sizin ne çağatayın fikri " ikinizide tasvip etmiyorum açıkçasıkırmayın birbirinizi
Zaten biliyorsun HF dierleriyle kıyaslanacak bi araba deil ve ilham kaynağıdır ,![]()
Seni çok seviyorum Emirhancım ama bu açıklamayı yapmak zorundaydım arada kalmak kötü,...bazı şeyleri yanlış şekilde insanlara arz etmek hoş olmaz yukarıda belirttiğim gibi bu yazılardan ben olmasam Çağatayn haberi olmayacak akabindede arkadan konuşulmuş muhabbetlerde bize yakışmaz![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
allah hata kaza bela vermesın cok tatlı olmuş .. ve olmaya dewam edıyor .. prof ıscılık ve foto
Kankam benim kimseye lafim yok istedigi gibi sari yapsin ama bu rengi secerken biz herkeze sormadikmi ? sorduk. Senin bundan haberin yokmu ? var. Facebookta resmi var falan filan cagatayda mertin facesinde ekli. Vos vosun orjin rengi olsa yapsin ama bizim amacimiz farkli olmakti Turkiyede yapilmamis bi rengi getirmekti. Gelsin sorsun konusalim yapsin canimi yesin. Ama insanda gore gore yapilinca sinirleniyo. Butun herkeze soledik. Tunayi bilirsin Ly trpr in sahibi. Bize geldi defalarca yalvardi veriim parasini boyatin ben yapiim diye ki bizim can ciger abimiz yani cok yardimi oldu sagolsun ona bile yok dedik simdi boyle olunca insanin sinirine dokunuyo.Sizin Arabanin bizimkiyle alakasi olmasi sorun degil zaten acik acikta soledim arabanin rengini yurt disindan ozendikte yaptik ve adama mail attim kac kere konustum renk kodu icin. Demek istedigimi anliomusun? Yapip yapmasi sorun degil amac kimseyi karalamakta degil. Bu siradan bi araba degilki vosvos kanka ya bunu gosteren tek sey renk ve basiklik sonucta baska hic bsi degil. Millet gordumu 'mat sari vos var super' Adam demzki 'mat sari vos var super janti bilmemne renk olan'.
Sen beni biliyosun asla kimseye kazik atmam kimseye ticari is yapmam kimsenin fikrini calmam kimsenin arkasindan konusmam etmem ama bole bsey olunca benim sinirime dokunuyo. Canimiz cikti su arabayi yapicaz diye aynisindan bi tane daha cikti ne zewk kaldi ne bsii kank haksizmiyim. Bak sen yapsan gelsen bana desen gel ayni yapalim ikiz olsun ona bile hay hay ama sohbetim olmayan bi arkadas gidip goz gore gore aynisni yaparsa benim icin hic keyifli olmaz.
Mapped by DR.ECU
burasi modifiye sitesi hepimiz farkli olmak icin yapyoruz paralar harciyoruz fabrika cikisi araclari sevmiyoruz dolayisiyla zaten modifiyenin temeli farkli olmak ne kadar objektif olamasada arkdaslarimiz kabul etmeliyizki kimse farkli olmak isterken kopyasini gormek istemez aksini idaa eden yalan soler bunun baska bir aciklamasida yok kabul etmek gerek ki benim su sitede olupta zamaninda guzel araclar cikarmis abilerimden duydugum ayni durum karsisindaki yaklasimlari su tarzdadir aynini yapan olursa gece gider cizerim seklinde dolayisiyla kimse demesin normal bisey diye zaten biz yurtdisinda gorduk kopya ettik bizimki calinti bir durum ustune bide bu cikti oguzhan arkdasimiz basik yaptik baskalarida yapti kizdikmi demis alcak araba hepimizin kafasindaki sey ozel bisey sayilmaz ilk olarak vosvosta bunu yapmaniz takdire sayen ancak biz oguzhanda gorupte vosvos almadik google a yazinca binlercesi cikiyor zaten bu cumlede cok iddali olmus bence sonuc olarak cokta dicek bisey yok herkesin zewki birinci mevkiii ama bizim mantigimizda adamlar icin bu durumun mesruuu olarak kabul edilemiyecegi cok ortada...
Maşallah.Allah emeğinizin karşılığını verir inşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)