güzel olucak inş...
güzel olucak inş...
Masallah emirhan cok gusel oluo bnmde kafamda bu proje var ama renklerimiz farklı olucaktırKolay gelsin simdiden
![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
maşallah çok güzel
emirhan satmayı düşünürsen talibim![]()
maşallah maşallah allah nazardan saklasın bıttıgı zaman emınımkı cok guzel olucak![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Araç çok tatlı duruyor,bitince güzel bişey olucak gibi.Inşallah hayalinizdeki gibi olur.
Yardıma filan ihtiyacıniz olursa e-5 koprunun karsisindayimCennette..
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Tesekkurler arkadaslar![]()
Cogu aksesuari orjinale sadik kalicak ama marjinal bsiilerde katmak sart artik![]()
Tesekkur ederim![]()
Tesekkurlerher yapilan isi adim adim koyucam zaten resmlerle
![]()
ahahah bizde internetteki b araci kopyaladik aslinda
nokta olsun diye bu rengi sectik ama kismet noktali virgul oldu
![]()
Saol melihcim![]()
Bakalim diger araci bizden once cikarticaklar oguzhan arkadasin eski araciydi bilrsinz belki ona gore bi deisiklkler yapmak zorunda kalcaz
Tesekkurler![]()
Elinize saglik gercekten hos duruyoya aslinda olay ayni renk olmasi degil siradan b renk olsa hay hay yani normal sari beyaz kirmizi. Ama arac tek olsun diye kimsede yok diye mat sari sectik biz herkezede sorduk aynisi olmasin baskasinda diye. Bi anda bile bile birinin arabayi boyattm diye ortaya cikmasi sinir bozucu oldu. Sirf onun yuzunden bz degisiklik yapmak zorunda kaliyoruz. Cunk diger arac hazirdi kullanilan b aracti bizimki yatiyodu ve sifirdan toplanan b aracti o yuzden siknti oldu
o ters kamber araba kullanilincca duzeliyo. Ama basildigi zaman derin b offset ve saglam kamberi olcak insallah
![]()
Saolasin ridvanya takilmiyoruz ama iste can skan b durum smdi butun herseyi degistirmek zorundayz kafamizdaki butun planlar alt ust oldu yoksa tapulu rengimiz degil tabikide
![]()
Mapped by DR.ECU
Tesekkur ederim![]()
hadi hayirlisi ozan sennkinide merakle beklioruz ozaman neler cikicak ortaya
az bsi tecrubemizle yardima kosariz valla
![]()
Evt haklisinz insallah ole b siknti olmazeksigi cok olucak tam bitirmeden cikartmicaktik ama mecbur kaldik iste
![]()
Opsiyonlanmistirvalla sabri bitirelimde tertemiz verelim sana
![]()
Tesekkur ederim![]()
Tesekkurleryardima ihtiyac olursa irtibata geceriz tanismista oluruz
![]()
Mapped by DR.ECU
Şu imzada ki font'a takildim nedir fontun adi?
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Maşallah kazasız belasız
maşallah ayni renkten başka bi araç daha toplaniyor olmasi kötü ama fikir sizin oldugu için yaptiklarinizla onde olucaksiniz kesinlikle
Ben bu mat sarı vosvos'tan başka vosvos tanımam emirhan
Allah işinizi ras getirsin kardeşim kolay gele
Benide bindircen mi bitince![]()
Emirhan font işini hallettim saol.
Maşallah çok kıymetli çok değerli bir makine olacak anlaşılan üzerindeki emek çok ve daha çok olacağa benziyor.Kolay gelsin.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Tesekkur ettm
Arabamz onlara gore daha gec biticek ama olsun kismet artik![]()
Kanka ayipsin caddede etiketini yapistiricam
basikligi moralinizi bozucak ama olsun
Tesekkur ederim. Gercekten ilk deneyim ve ilk goz agrimiz oluyo
Tesekkur ederim![]()
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)