sanat eseri gibi maşallah. kullanmaya kıyamaz insan. elinize sağlık.
Maşallah çok sevimli kazasız belasız kullanın![]()
çooook şirin ve de eksiksiz derece kusursuz bir uyum olmuş, beyaz da çok güzel arka motor kapağı alman bayrağı renginde boyaları vs. kazasız belasız.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar Allah hepimizin araclarina kaza bela ceza gostermesin![]()
Mapped by DR.ECU
bitmiş okeye dönüyor dedikleri bu olsa gerek, herşeyiyle emek akıyor. arka kamberi, iç döşemeleri, aracın rengi, jantları, offsetleri, lastiklerin yanak rengi falan çok güsel olmuş.
ellerinize sağlık
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
waooowwww hadı canım bu araç TR demı
kanka alın işte dedım ben bıtecek bu araba ve yolda gorecez dıye.nerdeeeen nereye geldı ve yorumları okuyunca dogru bır ış yaptıgımıza ınandım.daha bızım gozumuzde bıtmemıs yarım olan bır vos buykadar ovguyu hakedıyorsa (herkese cok tesekkurler) demekkı nokta olmus.sımdı ben kafa yormaya basladım ve ınce dokunuslarla son rutuslarıda yaptıkmı olay bıtmıs demektır.kafamda war bır ıkı proje
buarada arkadan yanyana cekıtıgın fotoda benım camurluktakı gozler sızın arabaya bakıor gıbı
before
after
![]()
yeni fotoğraflarda çok güzel çıkmış maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Alman bunu görse ..çı düşer
Maşallah çok ama cidden çok güzel duruyor, ellerinize düşüncenize sağlık![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Maaşallah ötesi maaşallah.Harika ya harika olmuş.Sürekli içime kurt düşüyo bu voslar yüzünden![]()
Legen...wait for it...dary!
walla su an masaüstümü kapladı bakıp bakıp duruyorum emirhan ayakta alkışlıyorum sizien sonunda alıcaz bitane bizde başlicaz
konuyu korka korka açtımakşam akşam masrafa soktunuz beni, ilanlara bakmaya başladım bile. Maşallah bug'a
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)