allah kaza bela vermesin...207 güzel oldu ....
bende serçe varken sende c2 vardı avcılar sahile geliyodun ama tanışmamıştık o zamanlar ben içiyodum hep![]()
allah kaza bela vermesin...207 güzel oldu ....
bende serçe varken sende c2 vardı avcılar sahile geliyodun ama tanışmamıştık o zamanlar ben içiyodum hep![]()
SENSİN.
çoğu kişinin aksine 207 nin jantlarını beğenmedim ben, nedense çok kollu çubuk çubuk jantı çk yakıştırmıyorum bu arabaya. he illa öyle olcaksada beyaz olabilirdi belki.
hatta orjinal seçimimde de, siparişte 5kollu jantını seçmiştim ben. ölçü büyütmek için değiştim ama hala daha severim o jantları.
bide o sticker eziyetini bu araçtada gördümya içim acıdı =)
yinede en güzeli o, allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.
saol kanka, şimdi hatırladım yaa sedat abilerle takılıyoduk 2 duble atak öle gidek hesabı
4-5 sene öncesine kadar banada çok kötü geliyordu bu modeller ama kalitesini ve duruşundaki farklılığı başka bir gözle görmeye başladım sanırım, bunu şuna benzetiyorum eskiden ıspanak yemeğini hayatta yemezdimşimdi hiç birini ayırt etmiyorum zamanla insanların zevkide değişebiliyor, ağız tadı da.Sticker da hem fikirim yaptığım ilk gün hoşuma gitmişti ama şu sıralar gerçekten beğenmediğimi anladım.Allah Cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Teşekkürederim
![]()
masallah kazasız belasız
Kardesim masallah 207ye![]()
Merakla bekliyordum cekmissin sonunda.
Stickerlar bazilarina abarti gelsede bana cok sade ve guzel geldi
Allah kaza bela ve nazarlardan korusun..
c2 nin ilanı varken internette baya niyetlenmiştim arabana sanırım telefondada konuşmuştuk
başka bi c2 nasip oldu sonrasında.
207de maşallah.
dynojet w. Z1000SX
Hepsi birbirinden güzelmiş. Kazasız belasız sürüşler
teşekkürederim zeki cümlemize kazasız belasız
teşekkürler
teşekkürler kısmet işi her şeyçok uyguna verdim
teşekkürederim
eyw.kardeşim çok teşekkürler.
teşekkürler
saolun çok teşekkürederim
teşekkürederim.sticker biraz kalsın sökücem zaten çok polis çekiyor
teşekkürederim kardeşim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)