maşallah 207 çok güzel olmuş
Ümitim maşallah kardeşim çok çok güzel oldu yalnız basalım şunu bayağı bi pay vardı![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Araçların hepsi birbirinden güzel
207'ye Sticker çok yakışmış bnde yaptırdım aynı yere aynaya yaptırıcam yarın sninkinede yakışır diye düşünüyorum kazasız belasız cezasız sürüşlerr![]()
Maşallah.Jantlar en sevdiğim tipten.
Kazasız belasız..
teşekkürler
saol kanka basıklıktan memnunum biraz daha seri kullanmak istiyorum şimdilik böyle kalsınama basmıyacağımız anlamına gelmez
ben aynalar içinde aldım ama yapmadım biraz malı fazla bulduk her yere yapalım gibi geliyo banasadece iç aynada bide çamurlukta var çamurluğu da çok sürmez sökerim yakında
teşekkürederim
saol kankacım![]()
ben hiçbir zaman bi forumda konusunu açmadım ama, aracımı yapalı 4yıldan fazla oluyor. hatta 3 yıl öncede dergiye çıkmıştı. aslında imzamda fotoğrafı vardır ama görünmüyor nedense. neyse arkadaşın konusunu bozmayalım
araçların sahibi arkadaşa tekrar kazasız belasız sürüşler diliyorum. bu alakasız diyalog içinde özür diliyorum![]()
çiçek gıbı masallah kazasız belaszı hawaı stıcer cok tatlı olmus
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
masallah 207 yakından cok cok daha tatlıı allah kaza bela göstermesin ümit abi
güzel araçlarmş kazasız belasız
c2 yi maslakda görüyorum sürekli ışık okullarında okuyor sanrm yeni sahibi![]()
maşallah 207 çok güzel sanki 2 3 gün önce saat 12 gibi şirinevlerde görmüştüm jantlar 10![]()
Ümit yazmayı unutmuş sanırım, araç satıldı arkadaşlar
aracı bahçelievlerde bi arkadaşa sattım arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürederim kısmet olursa artık yeni aracımı tanıtırım![]()
kazasız belasız çok güzel olmuş ..
34 gf 7264 artık ankarada aracı yeni satın aldım.bana yapılacak bişey kalmamış uerbas eline sağlık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)