User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
104 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: k pilaka yeni sahibinde coşuyor :)

abdullah songür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun
    maşallah
    SONGÜR PERFORMANCE GAREGE

MAPPED BY US GARAGE

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel araç maşallah
    tabi ya ...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    setup bu ise, 400-430 hayal...
    YouTube - ‪Subaru Forester RWD Drift‬‏
    Experience is what you get when you don't get what you want.

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar nedir bu kıskançlık ben anlamadım burda hep böyle birbirinizimi yiyosunuz ben spec leri verdiğimi sanmıyorum benim adıma yazanlarda boş yazmasınlar önce gelelim 0.7 de 350 hp e ben böyle birşey söylemedim genelde 0.7 de kullanıyorum dedim evc yi kapatınca 0.7 civarı basıyor bilmeyen arkadaşlarım öğrensin artı ayarını içerden ben yapıyorum ister 07 basarım ister 1.5 basarım 1.3 te 400 veriyo diyede birşey söylemedim nerenizden uydurdunuz onuda çözemedim şimdi gelelim gerçeklere aracımın ürettiği güçe 430 hp ama şanzımanım orjinal olduğu için 350 sini kullanabiliyorum 1.3 barda aracımın zamanında çok canlar yaktığı belli oluyor bazı arkadaşlar kafalarına göre aralarında espiri yapmaya çalışmışlar ama kendilerini küçük düşürmüşler bir arkadaşımız sormuş intercoolerı turboyudamı bilmiyosun diye kırmayalım söyliyelim 12 litre intercooler var 2.5 sti turbosu kullanılıyor komple yataklara kadar motor forgetli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    osman hayırlı olsun, doğru yolu bulmuşsun 4 çekere geçerek
    ahmetim sağol kardeşim sende gördük dedik ahmedin bir bildiği vardır bizde geçelim

cecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah , Allah kaza bela vermesin

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok yakışıklıymış

Hastayım bu kasalara.
    Satıldı ama kısa zaman sonra alıcaz tekrar temizinden bir gc8 .

temiz gc8 bulmak çokkk zor zaten.
    onu bunu bırakın araba zevk veriyorsa tamamdır .
    o motorun rölantideki sesi bile heycan verici.
    hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar nedir bu kıskançlık ben anlamadım burda hep böyle birbirinizimi yiyosunuz ben spec leri verdiğimi sanmıyorum benim adıma yazanlarda boş yazmasınlar önce gelelim 0.7 de 350 hp e ben böyle birşey söylemedim genelde 0.7 de kullanıyorum dedim evc yi kapatınca 0.7 civarı basıyor bilmeyen arkadaşlarım öğrensin artı ayarını içerden ben yapıyorum ister 07 basarım ister 1.5 basarım 1.3 te 400 veriyo diyede birşey söylemedim nerenizden uydurdunuz onuda çözemedim şimdi gelelim gerçeklere aracımın ürettiği güçe 430 hp ama şanzımanım orjinal olduğu için 350 sini kullanabiliyorum 1.3 barda aracımın zamanında çok canlar yaktığı belli oluyor bazı arkadaşlar kafalarına göre aralarında espiri yapmaya çalışmışlar ama kendilerini küçük düşürmüşler bir arkadaşımız sormuş intercoolerı turboyudamı bilmiyosun diye kırmayalım söyliyelim 12 litre intercooler var 2.5 sti turbosu kullanılıyor komple yataklara kadar motor forgetli
    sti turbosu ile 430 olmaz, nos falan mi var?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir arkadaşız 3 üçün beşin lafınımı yapıyosun sana 400 olsun 30 da bırak abartalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    khan yazar kac olacagini...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde tartışmalara bakar isek, pek bu konulara yazmak istemiyorum, ancak 2.5 sti turbosu vf 48 idi yanılmıyorsam ve verdiğiniz intercooler hacmi itibari ile bir hayli lag yaratır 2.2 stroker kitiniz yoksa ki onda'da yaratır egzantrik yok ise. Evc yi kapatırsanız 0.5 bar basar
    Edit; Umarım olmaz ama! her an 3.dişli kırılmasına hazırlıklı olunuz.Selamlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkçası ben hep borularıda hesaplarım yanlız intercoolerı hesaplarsak 10 litreye yakın çıkıyor

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım kimse sana kötü bişey demedi, sen daha nasıl bir araç aldığını bilmiyorsun aracında ne olduğunu bilmiyorsun ve bilmiş edasındasın, evc yi yeni keşvettin sanırım. burada yazı yazanların birçoğu bilgi sahibi, şunuda açıkca söyleyim eğer senin aracın gerçek 350 hp ise ve şanzumanın oem ise senin çoktan kırmış olurdun
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkçası ben hep borularıda hesaplarım yanlız intercoolerı hesaplarsak 10 litreye yakın çıkıyor
    Dediğim o ki yıllar itibari ile yaşlanmış bir GC8 her an büyük masraflar açmaya gebedir. Heleki yeni bir kullanıcının elinde. Yanlış anlamayın lütfen. İyi günlerde kullanın inş.

selim bayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semprimena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde tartışmalara bakar isek, pek bu konulara yazmak istemiyorum, ancak 2.5 sti turbosu vf 48 idi yanılmıyorsam ve verdiğiniz intercooler hacmi itibari ile bir hayli lag yaratır 2.2 stroker kitiniz yoksa ki onda'da yaratır egzantrik yok ise. Evc yi kapatırsanız 0.5 bar basar
    Edit; Umarım olmaz ama! her an 3.dişli kırılmasına hazırlıklı olunuz.Selamlar...
    2006-2007 model 2.5 sti lerde vf43 var 2008-2010 larda vf 48 var die biliyorum.
    KEYFE KEDER VERİYORUM YANII

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım kimse sana kötü bişey demedi, sen daha nasıl bir araç aldığını bilmiyorsun aracında ne olduğunu bilmiyorsun ve bilmiş edasındasın, evc yi yeni keşvettin sanırım. burada yazı yazanların birçoğu bilgi sahibi, şunuda açıkca söyleyim eğer senin aracın gerçek 350 hp ise ve şanzumanın oem ise senin çoktan kırmış olurdun
    dostum bir akşam gelde 350 veriyomu vermiyomu rollingde anlarsın bune arkadaş söyliyeceğiniz hayırlı olsun demek uzatıp can sıkmayı nekadar seviyosunuz ben aracı alırken spec lerine bakmadım daha önce 270 hp fr ım vardı ona göre gidişine baktım arada dağlar var bırakta 350 hp i anlayalım aldığım adam mahir bu adamların nasıl araçlarına baktıklarını ve genelde kaç hp araçlar kullandıklarını burdaki herkez bilir kıskançlığı bırakın biz dostluk peşindeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006-2007 model 2.5 sti lerde vf43 var 2008-2010 larda vf 48 var die biliyorum.
    Eyvallah dostum. Arkadaşta hangi yıl sti turbosu olduğunu yazmadığı için aklımda olanı yazmışım. Dip not arkadaşımızın yazdığı güçler anlık olarak methanol kit ile alınabilir diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bir akşam gelde 350 veriyomu vermiyomu rollingde anlarsın bune arkadaş söyliyeceğiniz hayırlı olsun demek uzatıp can sıkmayı nekadar seviyosunuz ben aracı alırken spec lerine bakmadım daha önce 270 hp fr ım vardı ona göre gidişine baktım arada dağlar var bırakta 350 hp i anlayalım aldığım adam mahir bu adamların nasıl araçlarına baktıklarını ve genelde kaç hp araçlar kullandıklarını burdaki herkez bilir kıskançlığı bırakın biz dostluk peşindeyiz
    Osman kardeşim; kimse kıskançlık yapmıyor okuduklarıma göre. Allah cc. hayırlı kullanmayı nasip etsin inşallah...

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kızma 430 hp aracınla keyifli gazlamalar, hayırlı olsun
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)