gidebileceğinden iyi giden bi araba aldınız denemelerini merakla bekliyorum kanka
mşllh.
kazasız belasız bin orkun..
bu arada şimdi telden görüştük denizde yüzüyormuş![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Güzel Araç aldınız hayırlı olsun Allah kaza bela gostermesin inş. İlkerdeyken az kulagımızın pası silinmedi gideri ve duruşuyla her zaman canlı bi araç.
gece daha bi güzel duruyor herzaman
![]()
Allah razı olsun hepınızdenguzel dıleklerınız ıcın cok tesekkurler
jet' i yaklasık 7 aydır kovalıyordum insanın anlına yazılmıssa gelıp buluyor benım kısmetımdeymıs gercekten jetın ayrı bır yerı var
ilkere cok tesekkur edıyorum bu zamana kadar tum sorularımı bıkmadan sıkılmadan yanıtladı bızı en ıyı sekılde agırladı ınsallah antalya ya da beklıyorum
sedat abıye sonsuz tesekkurler Allah bol kazanc versın on numara bır ınsan
ve efe gece benımle bursaya geldı bana arabayı almamda cok yardımı oldu sanada gercekten tesekkurederım![]()
baskanım hayırlı olsun allah güle güle binmeyi nasip eylesin başkanım ne zaman basacağız
Leon 1.8 t . EcuTech loading....
hayırlı olsun orkun.güzel araç aldınız.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
SONGÜR GARAGE
CTR Turbo Type-R
massllah arac gercekten cok guzel benımde faworılerımdeydı arac ama arac sahıbı pazarlık konusunda bıraz katıydı sanırım anlasamadık sıteden bırıne satılmasına sewındım degerını bılen bırı almıs massllah tekrardan onemlı degılse fıyatını pm den atarsan sewınırım
C R M performance
antalyada gergin typer sayısı giderek artıyorbugün canlıda gördük maşallahı var aracınızın kazasız belasız inşallah
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
Tesekkurlerfiyatin onemi yok istedigim typer di aldik
Ilerleyen gunlerde jeti daha guzellestirecegim![]()
allah kaza bela vermesın orkun'um en sonunda kavusmussun ılerıde daha da guzel yapıcagına emınım one o typr mı o![]()
Masallahh kazasızz belasız cezasızzz...
maşallah allah kaza bela vermsın...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)