Maşallh yakından gördüm rolling gecesi gideride güzeldi..Kazasız belasız.
Maşallh yakından gördüm rolling gecesi gideride güzeldi..Kazasız belasız.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Biz en baştan beğendik sevdik hatta!!! Dolu Aldık Kof Çıktı ama vazgeçmedik..
Bunları geçtik sabırla bekledik günler ya geçti ya geçmedi DS olmadan hep manevi destek olduk ama olsunsabrın sonu selametmiş çıktı sonunda Hiltiyi bağlamışda Yürüyor.. Maşallah kazasız belasız zamanına emeğine değer bir araç oldu Sayın abim
![]()
Haram Beygir Can'dır
tşk ederim kardeşim
o konuyu hiç açma bacanammmtşk ederim ayrıca iyi dileklerin için tak artık şu egzantirikleride birdaha saplayım büyük bir zevkle
tşk ederim kardeş cümlemize
devremi torun toruntşk ederim tayfunum seninde 106 hayırlı olsun çok cici maşallah kazasız belasız inş
çok tşk ederim kardeş ama tanıyamadım kusura bakma techdeki isimden gideri şimdi daha iyi oldu inş![]()
ne günlerdigeç ortaamm sıkıntı yok
![]()
işi inada bindirme geçerim![]()
çok güzel kareler çıkmış maşallah iki aracada![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
vay be hacı abi ne uğraştın ama ds için zaman harcadınız emek harcadınız şimdi keyifle binersin inşallah yapım ekibi gtı1yok 2 yok 3 yok 4ve 5 te şöle böle işte
![]()
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
maşallah kazasız belasız.
emeklerimizin karşılığını alacağız inş spekler gırtlak tek tek yazmaya gerek yok başka bir konuda açıklarım çok tşk ederim efe
tşk ederim turgay sağol
özcan kardeşim büyük bir zevkle biniyorum şimdi zaten keyif için aldım keyfini sürüyorum 1-2-3 yokewl saol
tşk ederim kardeşim
hatırladım tmm şimdi oldu kusura bakma kardeş gene görüşürüz inş hafta sonu
tşk ederim
tşk ederim sağolun
inş tşk ederim![]()
Masallah suphanallah. Gercekten en sevdigim gti'larin basinda gelir DS; taa goktanla efenin izmirden ilk getirdigi gunden beri takip ederim ds'yi cok guzel arac. Allah agiz tadiyla binmeyi nasip etsin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)