Maşallah ya çok guzel olmuş bizim 124 içinde port bagaj ve bu tarzda bişi düşünüyordum bende ama nasıl durur karar veremediğm için bir türlü denememişdim allah kazadan beladan korusun çok yakışmış herşeyiyle 4 4lük![]()
Maşallah ya çok guzel olmuş bizim 124 içinde port bagaj ve bu tarzda bişi düşünüyordum bende ama nasıl durur karar veremediğm için bir türlü denememişdim allah kazadan beladan korusun çok yakışmış herşeyiyle 4 4lük![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
en cok bittigine sevindim kanka bi ara gerçekten nalet olsunyeter artık diger cıglık cıglıyaydı ama sonuç mükemmel =)
JoYTeaM
Yuh artık hey maşallah yaAracın sahibi ve emeği geçen arkadaşların eline sağlık fotolara baka baka keyifle çay yudumladım ekrana kitlendim
Sizlerin bu tip eski unutulmaya yüz tutmuş araçları (Vos,124 gibi) canlandırdığını gördükce gerçekten keyifleniyorum. Allah kaza bela nazar vermesin 1000 kere maşallah sanırım aşık oldum
![]()
Maşallah çok güzel yaasarı sisler arka perde falan herşey cok güzel. Kazasız belasız güzel sürüşlerr
Eray beklediğine uğraştığına deymiş kardeşim, inşallah kazasız belasız sıkıntısız binersin
Mert ellerine sağlık
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Çoook güzel olmuş beee çok beğendim.
Jantlar az önce baktığım 124 ün jantlarından çok daha güzel zaten orj krom kapaklı daha klasik ve hoş duruyor.
tarzı tam 60-70ler gibi olmuş sarı far falan çok şirin duruyor.
Koltuklar bordo yanlış görmediysem çok şık kaza bela vermesin gerçeknten çok beğendim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)