Eser maşallah,
Siyah bantlı tamponlar oem far stop füme 306 gti jantı ile harika olur ;)
Printable View
Eser maşallah,
Siyah bantlı tamponlar oem far stop füme 306 gti jantı ile harika olur ;)
akıl vermeye ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum :) para veren olursa eser beyin kabul edicegini düşünüyorum cok seviyorum gc'yi maşallah ona =) umarım yüzünü biraz olsun gülümsete bilmişimdir =) öptm abicim
maşallah 106'ya
http://img8.imageshack.us/img8/1552/melii276.jpg
Uploaded with ImageShack.us
bır tanede benden olsun :)
maşallah eser
Elestiriye acik olmasam fotograf paylasmam,kendimi bildim bileli sanayilerdeyim 10 yasinda sahinlerin kapi citalarini bagaj yazilarini sokmeyle bu islere basladim diyebilirim yani az cok biseylerden anliyor biliyorum.Modifiye nedir guzel kardesim farlilik degisiklik dimi?Benim arabam yeteri kadar farkli yeteri kadar guzel,onemli olan herkezden once benim begenmem!Begenmemis olabilirsin eywallah ama bu model de yorum biraz terbiyesizlik olur
masallah allah kaza bela vermesin güzel ön plakayı takmasan daha güzel olur bence :)
Maşallah kankam.
Allah nazarlardan saklasın.
biz eleştiriye açıgız diyince itin götüne sokmak gerekmez diye düşünüyorum... böyle bir yorum gerçekten büyük terbiyesizlik... bu arada bizde her telden 106 var sen hayatında kaç tane 106 gördünde böyle bir kelime yapabiliyorsun ;) yorumları yapmadan önce kendinizi bi yorum yaptıgınız kişinin yerine koyun.... EN AZINDAN EMEGE SAYGIN OLSUN :icon_tup:
zıpzıp uzatmaya gerek yok eser yazdı sana ne oluyor ?
Masallah eser
one plakalık taksan nasıl olur ?
haksızlıga terbiyesizlige tahammül edemiyorum abi ne kadar ayıp bişey ya sen beni 5 senedir 6 senedir tanıyorsun abi hiç begenmesek bile birisinin arabasını bu şekilde yorum yapıyormuyuz yada söylüyormuyuz... ayıp denen bişey var :icon13: onun karşısındaki 26 27 yaşında adam kendisi 18 yaşında yaptıgı yoruma bak gerçekten ayıp
sarı 106lar benim için bi adım öndeler :) maşallah alalh kaza bela vermesn
zevkini biliyoruz o yönden sıkıntı yok sonuna kadar da güvenirim zevkine sevdiğim adamsın :icon_tup::)
kocaman maşallah GC e :icon_tup:
yalnız şu daha fazla basma fikrinden vazgeç :D
Yorumsuz, araç kendini zaten belli ediyor eser abi maşallah. :)
matkap deıl mermı :)
maşallah cıncığı çıkıp hertarafı değişmemiş 106 ya o yeter bide orj sarı olunca..
sende zaten orj yapmak istesen yapardın. maşallah diyorumm gc'mize