abcm masallah gercekten zımba gıbı duruyor senın her dokunusunda bıraz dha guzellesecegınden emınım :) kazasız belasız :)
Printable View
abcm masallah gercekten zımba gıbı duruyor senın her dokunusunda bıraz dha guzellesecegınden emınım :) kazasız belasız :)
Eywallah dostlar,Arda denedim hosuma gitmedi plakaligi acicam duz plaka koyucam tatilden sonra jantlarla basliycaz bakalim
Arabada suan islerimin yogunlugundan benden cok Harunun emegi var diye bilirim bu araba benim,Anilin oldugu kadar bi o kadar da Harunundur o yuzden onun da cvp vermeye hakki oldugunu dusunuyorum!
Ramocum Yusuf baskan bir sekil bulmus arkaya 1-2 cm mudahale edebiliyormusuz olursa eger arkayi 1-1.5 cm daha alicam
Maşallah'ı var. Orjinal jantı olursa üzerinde tadından yenmez valla :) Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Allah Kaza Bela Vermesin Çok Tatlı Duruyor.
sarj sıkıntılı cok kesıyor arabayı halledeyım denerız
sene 2001 di galiba dimi? lise sırasındayken 106 gti muhabbeti yapıyoduk :) kavustun sonunda istediğine.. senden çok sevindim, bir ara Istanbul'a gel knk
maşallah kazasız belasız ama o jantlar yerıne 306 gti orjınal jantı olsa daha guzel durur gıbıme gelıyor
ön plaka duruşu ve yeri dışında gayet şık duruyor araç.maşallah..
maşallah..Ön tamponu orj çevirip CC koysan lolita olur
maşallah gc 106 ya..:)
masallah yawrummm :D bi ara gelde foto cekelm sarı civcive :)
maşş. allah kaza bela vermesın cok canlı duruyor..