s2k moonrock renginde 15" speedline'lar ve tampon ile felaket bişey olucaktır..Maşallah
Printable View
s2k moonrock renginde 15" speedline'lar ve tampon ile felaket bişey olucaktır..Maşallah
Eser maşallah. Türk Hava Yollarında çalışan birinden mi aldınız? Alanın otoparkında çok görüyordum. Sahibi titiz bi arkadaştı. Güle Güle kullan.
Ne orj jantı yaaaa jantları hatırladım şimdi abi bi an önce o jantları koymak gerek harbi fesfena olcak nasıl unuttum ben onu ya :D
2005 ten 2008'e kadar araba benim ortağımın arabasıydı 2008 de farklı bir araç için satmıştı ortağım çorlu ya,bende gittim çorludan aldım 3 ay önce
bu arada ortağımda çok titizdi alt yapısının ne kadar düzgün oldugunu bildiğim için bu arabayı aldım yoksa aklımda 106 almak gibi bir fikir yoktu
şşşşş ayarı bende ayık ol :eek:
10numara olmus
maşallah rengi yeter
başkasına göre araba yapılmaz, hem fikiriz burda. madem fotoğraf koyuyosunuz iyi kötü eleştirileride çekmek zorundasınız. ha değilseniz, fotoğraf koymazsınız. beğenmek zorunda degılım, begenmedımde nıtekim ama maşallahımıda söylerim. modifiyeye kaç yaşında başlarsanız başlayın "ZEVK" bunun adı, yaşla maşla işi olmaz. ben buraya off çok güzel harika yazsaydım sağol kardeşim yazıcaktınız.modifiye farkındalıktır, evet. bende yaptığınız farklılığın benim hoşuma gitmediğini belirttim.
itin .. bişi soktuğumu düşünmüyorum. yorumun nesi terbiyesizlik? illa helal olsun çok güzel mi dicem? böyle bi zorundalık varda ben mi bilmiyorum? kaç tane 106 görmüşüm ne önemi var. ben tipine bakarım istersem hayatımda görmediğim bi araba olsun. istediğiniz kadarda 106 nız olsun beni o da enterese etmiyo. kendimi yerine koyuyorum, ben olsamda açık açık yazarım teşekkür ederim, neresini beğenmedin diye sorar fikrini alırım. ben bu yaşımdan beri sanayiilerdeyim diye konuya girmem. zamanını ayırdığı için teşekkür ederim derim, neticede kendine göre araba hazırlıyo bana göre değil. maşallahta yazdım o da bi nevi emeğe saygı olur.
yorum yazmadan önce mantıklı düşünün, işinize gelen ve gelmeyen yorumlara karşı
Masallah eser boncuk gibi araban
güzel ülkemin şahane yolları basık arabaları pek sevmiyor ama duruşu güzel :)
eser abi 306 tamponu buna gıder bence
maşallah araban cok guzel ama :)
Kankaaaa Basıklıgı Cok Guzel Tampon Yapılmıs Cok Sevındım :D
Canlı Gorebıldım Sonunda Arabayı Canlı Cok Daha GUzel Duruyor Yavru :D