Teşekkürler...
Printable View
Teşekkürler...
yekta yapmışsın gene maşallah çicek gibi olmuş eline emeğine sağlık kazasız belasız :)
maşallah kazasız belasız
çok güzel Maşallah
Maşallah cok güzel duruyor kazasız belasız
kocaman maşallah çok hoş duruyor kazasız belasız
Teşekkürler sağolun...
Bmw'de en sevdiğim kasadan biridir. Harika bir araç kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallah cok güzel...
maşallah cok guzel kazasız belasız . ;)
maşallah harika bir araç,rengi de süper:)
ahhhh keşke görmeseydim 1 haftadır bu kasa kafamı kurcalıyodu tam unutup vazgeçmiştim bunu görünce tekrar aşık oldum çok güzel maşşllah allah kazasız belasız binmek nasip etsin..
Sağolasın dostum... Tavsiye ederim :)
Masallah yavrum yine şahane birsey cıkmıs ortaya :D
Eyvallah kanka sağolasın :)
maşallah 41 kere.....
Maşallah. İnsana E36 baktırıyor :)
maşallah yekta abi ok gibi duruyor "M43 inside"
Sağolasın kardeşim. Yalnız M43 değil M42 :)
Renk harika Maşallah içinin temizliğine hayran kaldım. Jant tercihi daha farklı olabilirdi.
Kazasız belasız kullanın çok güzel arabanız
CSL jantlar ile çok daha hoş durur ama araç tam kolleksiyonluk... :)
Sağolun arkadaşlar. Arabayı aldığımda jant ararken bunu buldum aldım. Belki düşürürsem farklı bir şeyler değiştiririm. CSL jant düşünmüyorum. Hem çok fazla kullanılan bir jant hemde 18den ufak olunca çok kötü duruyor. Ben de 17den büyük jantı hem görüntü hem de kullanım olarak e36ya uygun bulmuyorum...
Yeni fotolar ilk sayfaya eklendi...
maşallah çok güzel:)
Teşekkürler :)
Maşallah, farda ki sarı dışında, çok güzel olmuş, farda kullanılan sarıyı birkaç Japon ve Fransız aracına yakıştırıyorum, Almanda hoş durmuyor bence.
Maşallah is güzel makinedir.
Masallah cok guzel toplanmis abartisiz ve eksiksiz bi e36 bence kazasiz belasiz nazarsiz kullanin:)
masallah cok guzel, hem resimlere bakiyorum hem de `param olsa da ben alsaam` diye mirildaniyorum :)
güzelmiş :P
Çok güzel.. Rengi, canlılığı felan on numara. Güle güle binin =)
Öncelikle kocaman bi masallah diyelim de sonra kt1 yada ben benzettim cokda yakısmıs far içinin sarı kısmıda benm cok hosuma gitti:) bide şu yıllardan beri var olan sarı sis veya kısa ampullerin hondalara özgü bseymiş gbi davranmaları cok ilginc.