deliyor yaa sanki basınç basıyoruz![]()
deliyor yaa sanki basınç basıyoruz![]()
RACE WERKS
silikonu deliyor omınyum![]()
RACE WERKS
Şimdi ustalığımı konuşturuyorum evet iyi dinleyin.Delik yere çöp poşeti ve koli bandı yapıştırdıktan sonra iki ucundan cırtlamalısın.Olay budur bi daha patlarsa bana gel ki patlamaz rahat rahat pıtırdasın sıkıntı yok :/
Passat B5 TDI
şimdi 1500 devirde 1 bar geliyor güzel oldu kaçaksız![]()
RACE WERKS
vurdum akşam azcık![]()
RACE WERKS
geçmiş olsun , aynı patlakla karşılaşman her an olabilir dirseklere daha fazla yük bindiği için o dirseğin oldugu yer eğer musaıtse patent 304 den boru yapsan daha ii olmazmı![]()
cooler çıkışına denk geliyor tam oraya aliminyum dirsek kaynatılabilir haklısın ama üşeniyorum şu soğukda ön tamponu çıkartıp cooler sökmeye![]()
RACE WERKS
alumınyum dirsek bulmakda sıkıntı cooler sökmekdeama paslanmaz dirsekden sonra cooler tarafına 2 cm düz pay kaynatılıp 2 tarafada hortum ağızı yapılırsa 10 numara 5 yıldız olur ama tabi havalar soğuk yaza kadar kullan yaparsın havalar düzelince , tekrar kolay gelsin
cooler çıkışı arkaya denk geliyor orada panel var mesafe çok az ondan dirsekle dönmüştüm keşke söylediğin gibi yer olsa neyse silikonlar yine birkaç ay dayanıyor en azındanteşekkür ederim havalar ısınınca yapıcam bişeyler
RACE WERKS
yapılır ya yeterki zaman olsun havalar sıcak olsun
aynen havalar ısınsın da bakarız![]()
RACE WERKS
deneme videomz nerde bol kaçaklı bi video olmuştu tısıl tısıl =))
kanka onu koymadımda akşam çektim videolarda var gir bakbizim tısıl tısıl otoban iyi olmamış
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)