Valla bilmiyorum uflemede cok az var bende.eksiltmeyi tam olcemedim ben aslinda ama azcuk ucundan var.tabi motor 20 binde eksiltmesin dimi biz geldik 116bine![]()
Valla bilmiyorum uflemede cok az var bende.eksiltmeyi tam olcemedim ben aslinda ama azcuk ucundan var.tabi motor 20 binde eksiltmesin dimi biz geldik 116bine![]()
116bin sıfır sayılır bu motorlar için![]()
RACE WERKS
Senede 10bin yapiyoruz zatensuan tek turbo tamir gorur belki okadar masallah diyelim aldik alali mekanik elektronik bisi cikarmadi bize cikarmazda ins 5 sene bineriz buna
o kadar uğraştım, söktüm o havalandırmaları, ta arka kısmındaki ampülü buldum değiştirdim ama yinede şu herifinki gibi şöyle yanmadı arkadaş, kadran arkasındaki ledleri ise daha henüz bulamadım,
bu arada sisler güzelmiş seninde![]()
eğer bu basınçlarda dumanlarsam çok daha fazlasıda çıkıyor ama kış şartlarında gaza basmak imkansız![]()
RACE WERKS
Serdar sen blirsin diger konuda yazdim dikkat etmediler sanirim.boschcarda ucretsiz cekup hakkim var yaptirmayi dusunuyorum.enjektor sokupmu test edicekler?
Bide sen hic wurth katki kullandinmi
kadir dertsiz başına dertmi arıyorsun bırak katkı falan ekleme gerek yoksöktürme elletme biyerini
RACE WERKS
Valla gecen sene araci aldigimizda bikere kullandim wurth iyimi geldi bilmiyorum.tamam arkadas gitmiyorum %50 naviking indirimde var he biine navigasyin cihazi satin alalim
Ben is olsun diye ya beles diye dedim pc ye takarlar bakarlar oyle bi![]()
boschcar çok iyi takar eminim![]()
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)