içime sindi güzel oldusen çıkar arabayı götürelim yaptıralım
RACE WERKS
Serdar hayirli olsun cok guzel olmus gercekten bende begndim.bunlari kolla iyi bak bizimkilerde ufaktan sarkmis![]()
sagol valla ses sistemi diye söktüm kapıları döşemeden çıktıkama garantisini aldım içim rahat
![]()
RACE WERKS
Bi 5 sene sarkmazsa bisi olmaz herhaldebide gunesin altina birakmazsin araci.muhtemel bizimki gunesle falan ask yasamis km orjinalligine emin olmasam asiri kullanmislar dicektimde gunes muhtemel cok zarar veriyor araca.sicakta yavsiyor solar sunroofumuzda yokki
Hoparlor ne koydun
evet güneş maffediyoroem tiz ve midleri cadence component setiyle değiştirdim
RACE WERKS
Senin oemler bendekiyle aynimi?beni tatmin ediyor az cokpercinli dimi seninkilerde vida yerimi actilar
montajını kendim yaptım perçinli tip evet o perçinleri matkapla çürütüp söküyorsun oraya ahşap halkalar koyarak güzelce 16cm mid monte ediyorsunsonra aynaların arkasındaki kapakları çıkarıp tizleri değşitiryorsun hepsi bu
benim bagajda sub var kibar bişey çok kaliteli ses şuan
RACE WERKS
zaten olay öyle gümbür gümbür millet dışardan dinlesin değil içerde temiz derin müzik dinlemekama cidden iyi oluyor hiç duymadığım sesleri duyuyorum şuan
![]()
RACE WERKS
Orasi oyle tabi bendede mid olmasa mid almistim hemen.frekans araligi iyi olunca zevkli oluyor sen nezaman ist gelcen ya![]()
şuara şehir yakamı bırakmıyor iş güç bi vakit bulursam gelicem![]()
RACE WERKS
ne zaman yeke yeke dinliyoruz![]()
bu gün mıncıklama fırsatım oldu derileri
güzel olmuş kankacıgım nirvanaya ulaşmak için tek bişiy kaldı
anladın sen onu....
serdar sana bir sorum olacak. egzos kazanlarını söktürüp sona kadar düz boru getirttim son susturucu remus 51 taktım ancak sesten eser yok ilginç olan hiç susturucu yokken aracı çalıştırdık yine ses çıkmıyordu. kat arabada takılı şuan sesi kesen kat olabilirmi ? onuda söktüreceğim gerekirse son olarak senin aracındaki ses nasıl tatminkarmı?
Mercedes Benz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)