Ooo Alımcı Park. Kıtır'ın yanına da bekleriz
Hayırlısı olsun...
Ooo Alımcı Park. Kıtır'ın yanına da bekleriz
Hayırlısı olsun...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
hayirli olsun alper kazasiz belasiz insallah![]()
Arkadaşlar hanı başkasının arabasının resımlerını koymak yoktu![]()
Ayıpsın alper brom köpeğin olsun araba benım arabanında böyle güzel resimnlerini çekersin dye verdım dediğğin kadar varmış resimler yaf
Sana daha ıyılerını alırız boşver
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hayırlısı olsun inşallah daha iyilerine sahip olursun![]()
Hayırlısı olsn ... inş. daha iyileri gelir![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
alperim üzülme biri gider biri gelir.insan emek harcayınca eminim çok üzülüodur.canlar saolsun yenisini alınca koy buraya resimlerini ben yurt dışında olcam ordan bakarım dostum
bugün e46 lara bakarken hiçte üzgün görünmüyordun
dostum hayırlısı olsun allah adam gibi arabaya binmeni nasip etsin...yanlız öle fitenk fln vermesin senin altına neydi öle bugün cartt bu yana carrt oyana el freni ile dönmeler fln![]()
hehegitti walla..
saol Allah herkesin gönlüne göre wersin inşallah
teşekkürler, inşallah
eywallah cemocum çok saol, senden de bekliyoruz atılımlar
teşekkürler osmancım
saolasın, mekan güzel walla ya araba çekmek için yapılmış sanki
orda da manzara mı warsaol
teşekkürler, allah hiçbirimize kaza bela göstermesin inşallah
hehehe
çekeriz brom seninkini de.. artık çekicek başka da bişeyim yok diycem olmiicak![]()
teşekkür ederim
saol ferhatcım
teşekkürler yiit, mekan güzel aslında orda sen falan olsan neler yapardınbizimkiler yalandan öyle biraz da PhotoScape işte
Abi zaten tek umudumuz sensinailecek senden gelicek sewinçli haberleri bekliyoruz
inşallah daha iyisi olucak babamda bi aksilik çıkmazsa, palio falanda alabilir yani ters tarafına gelirsek
saol balamircim.. yenisi gelicek tabi ama zaten almak için yeterince kasıcam kendimi yapıcak gücüm kalır mı bilmiyorumzamanla olur inşallah, gitmeden uğrayın pastaneye çay içelim
![]()
valla 26-27 lik bişey bakıyorum ama e46 da zor oluyo temiz3 tane war bakalım şimdilik alternatif. aramaya devam
kaanın arabaya gelince bu zamana kadar peugeot ya boşa binmişiz dedim walla kendi kendimeher gittiğim yerde biri gelip güzel arabaymış piyasası ne kadar falan diyo.. bgün 4 kişi sordu geldi inceledi falan
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)