merhaba o tamponla çekilmiş fotosu var mı aracın merak ettim.
bu kasa astralarla pek uğraşan yok gibi, yakın zamanda bir kaç şey için kapınızı çalabilirim![]()
merhaba o tamponla çekilmiş fotosu var mı aracın merak ettim.
bu kasa astralarla pek uğraşan yok gibi, yakın zamanda bir kaç şey için kapınızı çalabilirim![]()
maşallah tam german
bu arada mercekli farlar hangi modelde var ? bizim mahallede zırstock yaşlı bi amcanın enjoy astrasında gördüm dün şaşırdım.
Maşallah, denenmemiş birşey yaptığınız için kutluyorum sizi.
Benim düşüncem jant lastik cuk oturmuş hatta yanağın büyük olması daha tosun bir görüntü vermiş
Orjinal işi ancak takana haz veriyor niyeyse, bende müzdaribim o işten
Bu arada Oğuzhan Abi bir sene olacak şu sinyalleri sana soralı :P
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
orjinal astra Opc tamponu piyasada suan fiberleri cok sayıda mevcut , bizimkini euro 2 lira olmadan 3700 liraya almıştık , şimdi 5000 i bulmuşturayrıca aracı orjinale çevirdiğim için satıyorum ilgilenen olursa ,
Dış Aksesuar / ""ASTRA H SEDAN KOMPLE OPC KİT ORJİNAL """ 34 FK 7228"DEN sahibinden.com'da - 61787114
aa lütfen sekohakaret olarak kabul ederim , tabikide orjinal
kardesim en son sen aradın beni haber vericem die öyle kaldı ,kararını ver sıkıntı yok,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
BBS Astraya gitmiyo şahsi fikrim. ama araç şık ve diri duruyo rengide güzel farklı bi jantla nokta olur. allah kaza bela vermesin maşallah
var var astramızda var
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
saolasınnnn yorumun ıcın t.ederımmaksat herkezın yaptgını yapmamak farklı bıseyler yapmaktı bu araçta . 18 bı jant koyup herkez basıyo aracını
ama 16 orjınal bbs rs ınce yanagın ustune basan ben hıcbır yenı bır arabada gormedım
![]()
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Bu astra farklı bi astraa john works ile kafa kafaya gittigini bizzat gördü bu gözlerimm)p
Amin cumlemızı Allah kaza beladan korusun . Astramız satılmıstır arkadaşlar![]()
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)