Adam bi jant bi coil yapmış ne istiyorsunuz yahu
Daha büyüğü Astra için Türkiyede yok diyor....
Elli tane mesaj aynısı mesaj yazmadan önce önceki mesajları okuyalım lütfen...
Allahtan arkadaş sabırlı![]()
Adam bi jant bi coil yapmış ne istiyorsunuz yahu
Daha büyüğü Astra için Türkiyede yok diyor....
Elli tane mesaj aynısı mesaj yazmadan önce önceki mesajları okuyalım lütfen...
Allahtan arkadaş sabırlı![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
kocaman bi maşallahı hakediyor araç cok sade ve şık olmuş kazasız belasız inşallah
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Jantlardaki kötü duruşun sebebi benim RS taktığım Civicte de başıma gelen şey: yanak korumasız lastikler... Yanak korumalı lstik daha güzel ve daha ince yanaklıymış gibi duruyor bence...
[QUOTE=anil37;2537718]Araçta şuan JOM Supersport kamber ayarlı coilover vardır . BBS RS1 16''7.5-8.0 ve biçok şey![]()
İyi Seyirler
Orjinal Jantlar ile
Bu fotoda sağdaki tampon orjinal tampon mu ? soldakinden farklı değil mi ?
sağdaki tampon orjinal astra değil sonradan yapılma![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
abi tahminim orjinalin üstüne ekleme yapılarak yapıldı ama detayı oğuzhan999 yazıcakdr![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
jantlar olmamaiş , biraz daha basılsa fln , lastik yanaklari bla bla bla..=) şaka şaka çok diri duruyor cok begendim=)
kazasiz belasız inşallah=)
[QUOTE=Cimmeria;2586363]tampon orjinal ASTRA OPC tamponudur.Tampon plastiktir.sonradan yapılma ek koyulma yada fıber flan degıldır. Arkadaşlar dıger yorumlarınız ıcın t.edıyorum bastada soledıgım gıbı denenmemiş bişe yapmaya calıstık yaptıgmzada ınanıyorum . burda olumsuz yorum yapan arkadaşlar aracı canlı halde gorduklerınde yorumları tamamen farklı oluyor . teşekkurler
StanceWorks
------Low is a Lifestyle
küçükhamada tükkanmı var? gecen butun gun caddede yatıodu araba. önünden 2-3tur attım göremedim sneı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)