maşallah sec e ve m3 e ikiside cok güzel araçlar kazaszı belasız..
maşallah sec e ve m3 e ikiside cok güzel araçlar kazaszı belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Sağolun beyler teşekkürler
Evet yağ pompasından kaynaklı bir sorundan dolayı motor yenilenmiş ama şu an herhangi bir sıkıntı yok, rodajı yapıldı gayet güzel de yürüyor.
Maşallah araç 10 numara gerçekten. Bu arada Bilstein'leri İstanbul Rotaş getiriyor. Ama biraz pahalıya getiriyor. O yüzden Almanya'dan direk almak çok çok daha ucuz. Bu arada KW V2 yerine Bilstein de PSS yada PSS9 harika bir seçim olucaktır. En kötü B8 alın B6 yerine.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Sağol,
Bilstein'ı rotaşın getirdiğini biliyorumda pek öyle siparişle mal getirecek tavırları yok, ufak siparişle uğraşmıyorlar havası verdiler bana.
Bilstein B6 ve B8 arasında ne fark var, birde PSS ve PSS9 arasında ne fark var açıklayabilirsen sevinirim
Edit: netten baktım öğrendim![]()
E36 M3'e B6 ve PSS9 veriyormuş bilstein listesinde, ben Eibach yayla kullanacağım için B6 sipariş verdim, yeterli olur yol kullanımında![]()
hayırlı olsun kazasız belasız) ışık colorda cektırırdı babam butun fotolarnı
)
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
tahmın ettım) hatta benım bıle orda foto çekilmişliğim var
) bende ezınelıyım
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Aynen öyle. Bence yeni sipariş vermişsin gel vazgeç PSS9 al.Ben bilstein almanya sitesinin contact kısmından form doldurmuştum. Telefonum felan ile. Rotaş aradı beni fiyat verdi. Ama biraz pahalı bir fiyat verdiği için kendim ithal edip aldım Almanya'dan. Gerçi gene verdiği fiyat Türkiye'deki KW v2 ile aynı belki daha ucuzdu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Işık abi hayırlı olsun güle güle kullan, CDM'den SEC'i açıp arada bakıyordum fotolara bu da nokta atışı olmuş![]()
Sağolun beyler, teşekkürler
Ben arabayı basmayacağım için B6 benim işimi görür dediğim gibi, işin birde duygusal boyutu var ona hiç girmiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)