ogun patlamısır gelmısh gıtmıs tuh yakalayamadık ya bız musveddeler olarak.... cok uzuldum :(
Printable View
ogun patlamısır gelmısh gıtmıs tuh yakalayamadık ya bız musveddeler olarak.... cok uzuldum :(
sus muswedde parcası :D
enteresan hızlanma değerleri daha iyi diye biliyorum :)
zaten parçanın adı headers :) bizim bahsettiğimiz daha performanslı olanı genelde o anlamda kullanılıo headers, ve hiç bir fabrika çıkışı araçta headers yoktur orjinalinde yani isimsel olarak var ama aftermarket bir ürünle aynı işi yapmaz yapsa daha iyisi olmazdı ;) yani araç m gibi bi üretim olsa anlicam da neyse
bursada ne parçasını bulabileceksin aracının? standart sadece yurt dışından da kimsenin zannetmiyorum senin turbo uygulamana yönelik renault parçaları getirsin :) turbo olayında bursa çok geride, montaj yapılır öyle yada böyle ama elektronik kısım 0 = hiç beklemediğin anda kırarsın motorunu
aslında header olması lazım V motor olunca 2 tane olduğundan headers diyolar diye biliyorum ben ama yanlış olmasın
doğru aslında header hatta exhaust manifold :)
.......................................
ogünmısır ın tekrar doğuşu olmuş bu konu özlemiştik vallahi ama arkadaşın konuda dağılmasın güle güle kullan maşşallah ama ben pek type-r ları geçebiliceğini sanmıyorum egzoz intake le fln
Egsoz intake işin önemsiz kısmı.Kısa şanzıman ve yarış debriyajı ve en önemlisi AĞIRLIK işi bitiriyor.Arada 80kg fark var orjinalden birde polyester kaputu koydunmu yaklaşık 115 kg oluyor ağırlık farkı ve dikkat edersen arkadaşım 220 metre yazdım.Parkur uzadıkça type-r geçmeye başlar rahatça kaç hp fark var arada:rolleyes:
Teşekkür ederim bu arada:)
swap derken F7R i nie söküosunuz? ne koyucaksınız ki :D 7 saniyeleri neyle ölçtünüz? merakımdan soruyorum yanlış anlama sakın :) atmosferikte bence verdiğin paranın karşılığını hiçbir zaman alamazsın :D kiessa diye bi adamın sözü var çok hoşuma gitti
bunun 306gti ı var yüklü derken 106xs turbolayan arkadaşı bunu ayırıo bi güzel o günden sonra milyarlar verip 3 beygir almaktan vazgeçtik turbo çalışmalarına başladık diyor :D
fabrikanınkinden her zaman + vericektir kötü olsada iyi olsada vereceği güç ztn belli
.......................................
Bu arada yanlış anlaşılmasın sitede 6 saniye yazıyor turbolanınca F7R ama titanyum piston ile birleşip turbo basıncını 1'den 1.2 bar'a çıkartırsanız 1 saniye daha alıyorsunuz yaklaşık.(adamlarla mail'leşmiştik ordan biliyorum.)
şuan draglarda koşan araçların çoğu sanayi işi :D yapılması gerektiği gibi yapılıyor bu kitte nasıl adam koyduysa yazılım sanayide de yaptırsan aracın ayarı önemli sende sadece elektronik kısmını alırsın diğer parçaları daha uygun olanlarıyla deiştirirsin veya 2.el maliyet çok daha düşer :D tabi motor ömrü hala belirsiz bişi yazmamışlar
swap ne düşünüyorsunuz?
...........................
225 koymak daha mı ucuza gelicek :) her türlü pahalı bu işler zevk meselesi valla :D tekrardan güle güle bin draglarda başarılar dilerim :)
.................................
zor iş çok para isterler pert haline bile :)
......................................
Arkadaşlar herkes bişeyler yazxmış karalamış motorları karşılaştırmış cok güzel bu ama f7p yani f7r ın kopyası tek hacim farkı ve elektronik ateşleme farkı olan motor tam tamına 1987 yılında piyasaya girdi lütfen 1987 yılındaki honda motorları ile karşılaştırma yapalım millet öle böyle diyo sadece tr tutulmuyan bir model avrupada tanıgıdım bir cok kişi f7p ve f7r yükleyip alayına yürüyolar lütfen tutulmuyo vs vs gbi bir şeyler demeyin f7r bir efsanedir ve öyle kalıcak.
saygılar
b16 1989 yılında piyasaya çıkmıştır :) b18 var 86 yılı yapımı 160hp tekrardan yakın rakipler sonuçta