valla ben gecen tamir ettim 1986 model honda prelude b20a5 araç bana f7p kadar tatminkar gelmedi...
Printable View
valla ben gecen tamir ettim 1986 model honda prelude b20a5 araç bana f7p kadar tatminkar gelmedi...
Kazalı bir RS bulsanda onu kasko prosedürlerinden ötürü komple almak zorundasın. Aracın pahalılığından ötürü min. 20bin ytlye gelir o da gerçekten taklalı ha$at olmu$ bir araba olur herhalde. Eh motoruda hasar alır büyük ihtimalle.
RS e gelince , turbo güzel bir makina ama kocaman bir kapalı kutu. Yapabileceğin pek çok $ey sınırlı. Aracın modifikasyona kar$ı tepkileri çok garip :) Turbo bir araç için yapabileceğin en güzel $ey olan egzoz çapını geni$letmek ve kıvrımları azaltmak bu makinada dyno üzerinde güç dü$ürüyor. Hatta RS sahipleri sadece son sustrucu iptali yaparlar yada bol poundlu bir egzoz alırlar :rolleyes:
Chip olarak Wimmerın getirdiği bir yazılım vardı. Kısacası max alınabilen güç $u an için 270hp. ECU olarak bir$eyler yapılabilse çıkacak daha güzel güçler vardır eminim ama bu makinada yüksek teknolojiye yenik dü$en bol korumalı bir makina ve kimse elinde daha verimli 2.0 makinalar varken bu kapalı kutuyla uğra$mak istemiyor :rolleyes:
Swap güzel olur tabi yakla$ık 250kg hafiflik çok $ey katacaktır. Çabanı takdir ediyorum , Allah utandırmasın in$allah yarı$larda izleyebiliriz.
abi hakkaten aracın dış görünümü falan çok güzel de, bu arabaya hiç ama hiç atmosferik çalışma bence.Madem bu kadar bereketli bir motor, tak turbo kitini , veya git custom yap.Ondan sonra güzel güzel yürü.Kazasız belasız iyi sürüşler dilerim
......................................
Maşallah kazasız belasız inş. istediğin gibi yaparsın ...
ilkecim merhaba bu arada f7r denmişken kesinlikle haklıısın o bir efsane kendim bir yarış mekanikeri olarak:cool: sana burada katılıyorum orçun mısırın da dediği gibi bozğane tırmanma yarısında vardım aracıda yakından tanıyorum bozian efsanesi ama soyle diyelim f7r yuklendiğinde vtec tanımaz ozeelıkle turbo beslemeli bir motorda uçuk sonuçlar alınırr atmosferik olarak yuklencem dıyorsanız canlı orneği olna cem acarın araç gıbı 280 -300 hp olarak guc alabılırsınızz ayrıca mınıks:arakadasuna seslenıyorum burdan yuklenılen tum motorların omru duser mekanıkerı olduğum palio kit carların motor omru 850 km ama atmosferık 187 hp yanı isteyen olursa dynoya rollinge ve draga cıkarız ayrıcaa ilke:cool: arkadasımla yakın bir arkadasımızın renault 11 turbosunu komple revize ettik vee sonuçmu 1400cc turbo bır araç bıze ne yanıt verdı biliyormusunuzz
HONDA is WHAT? Vtec is Who? RENAULT rulezzzzzzzzzzzzzz saygılarr
:icon_tup:
1400cc turbo bır araç bıze ne yanıt verdı biliyormusunuzz
HONDA is WHAT? Vtec is Who? RENAULT rulezzzzzzzzzzzzzz saygılarr
Vtec stokc'tu sanirim. 1.4 turbo civicler var tr de bi denk geldiginizde onla deneyin. 1.4 turbo diyorum VTI turbo demiyorum dikkat.
atmosferık 280-300 hp nası aldınıs ?
reno yaw manyak araba gardas hele bıde "tıttanyum" pıston dakınca fellekat yörüyo....:D:D:D
yenı fanatık grubumunz hayırlıolsun...
ahuahuah 300 hp hemde f7r hemde atmosferık...
arkadasım ıster mekanıker ol ıster yarıscı TR de renaul ıle ugrasan herkes bana bırseyler danısmıstır. buna yarıscılar da dahıl. hatta pıst rekorları kıranlarda. TR de bneım kadar kımse renault markası ıle ugrasmadı. reanulkt 12 den broadway e flash motoru atmaktan renaault 21 turbo ya safrane 2.0 3.0 2.5 a safrane bı turbo bacara ya ve renault lagunanın tum modellerıne kadar ve hatta kemal tepretogulları - asf - yon - yucelır gıbı yetkılı servıslerın cotec lerıne yardımlarıma kadar.
bu yuzden renault yu burda hele kı bana anlatmayın ıstersenız. sız tırmanın tırmananlara mekanıker olun sogutucu sıkın yaralanmalara karsı sargı bezı uygulayın az tendurdıyot saglayın agzına ısostar verın.
honda cıvıc 1.4 turbo aracın nasıl gıttıgını merk edıosanız f7r la hemen denenır ızmırde de var turbo 1.4 ıst de de ankarada da.
Diğer arkadaşında dediği gibi yersiz Honda fanatizmi işte burda...Bu foruma üye olalı hep aynı şeyleri gördüm burda..Bütün markalar '' 0 '' burda Honda '' Best '' ama...Diğer markalara istediğiniz lafı eedin nerdeyse kimse laf etmiyor.Hondaya bi laf edin hurra herkes çullanır size aynen bu topic'te olduğu gibi...
Honda size karından pay veriyor sanki bu kadar savunmanız niye? Anlamak güç ...
yaw nıe butun f7r yı saawunanlar maxı megane ı one suruyolar anlamıyorm ozmn bende f20c dıyım kac senee ust uste odul aldı warmı otesı?