arkadaşın saydırmış burda reelde de böle saydırabiliyomu peki?böle bi mekanikerde ilk defa görüorum![]()
Mod'lu vti kullanmadımmı hiç? Kullandım tabi gayette iyi devirleniyor.Bizim gözümüzde performans önemli tabi ama insan bazen görünüşte istiyor.Şahsen ben herkeste olan arabayı almak taraftarı değilim...örneğin angel eye'sız vtec göremiyoruz artık maşallah herkeste var.Ama binbir uğraşla yurtdışından bir angel getirdim Megane'a nerdeyse herkes ilk defa görüyorum hayırlı olsun yada çok değişik görünüyor süper olmuş dedi,tıpkı bu topicte olduğu gibiYada görünüşü bırak bir kenara yine çok uğraş ile kısa ayna mahruti taktık makinaya kısa şanzıman ile çok değişir makina biliyorsunuz millet yine hayret etti ne kadar iyi giden F7R orjinaline göre diye.Drag'lara girerkende bunu satıp gidip bir 106 alabilirim pekela 700 kg'lere düşürüp 180-200 hp'lerede 10-12 milyar gibi rakamlarla çıkarabilirim(izmirdeki ortalığı süpüren ünlü dc 106 gibi)ama bu hoşuma gitmiyor benim.Eğer başarabilirsem tek olmak güzel bence...inşallah olursa tabi
Ondan asla vti almam...
Saygi duyarim, binbir zahmete girmekte ayri bir konu zevk. Sedan meganenima seffaf stop icin aylarca arastirma yaptigimi bilirim.
Bende tabiki saygı duyarım.Herkesin kişisel tercihi sonuçtaKazasız belasız sürüşler hepimize
![]()
farklılık ıyıdır ozan senı tebrıkedıorum bu konuda
herkes honda yapar vti yukler bişiy olmaz dıkkat cekmez... ama f7r sfı gsı yukledınmı ayrıcalıklı olursun sayılı olursungeçıncede sora miss
malıyet/gitme işinede gelınce gidip 106 alalım ondan iyisi yok parca vs yonunden
bakalım opel yurucekmı....
Teşekkür ederim Berent
M3CSL ,dostum sanada teşekkür ederim...Marjinal olmak her zaman güzeldir...Saçmalamadıktan sonragibip bir renault toros turbolayım demekte marjinallik tabi ama işin saçmalığı
hani bunu yazmazsam bu forumda ''Marjinal olmak her zaman güzeldir'' lafımı bile o yöne çekebilirler o yüzden yazdım
Senin v6 da yürürse tadında yenmez ya 6 silindir off...Rolling lerde ezer geçer walla![]()
stockta bile gidıyo bakalım azcık oynayınca nasıl olcak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)