User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
103 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Meggy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw nıe butun f7r yı saawunanlar maxı megane ı one suruyolar anlamıyorm ozmn bende f20c dıyım kac senee ust uste odul aldı warmı otesı?
    Çünkü Vtı gibi elini sallasan ellisi gibi Türkiye'de çok olan bir araç değil F7R.
    E ticari yöndende firmalar bu yüzden parçalarını getirmiyor.Bundan dolayıda yüklenmek makinaya çok zor oluyor para bakımından F7R'lara.Yurtdışındaki gibi parçalar olsa yapılabilir tabiki yada çok paramız olsa O zaman Maxi Megane değilde yurtdışında çalışılmış bir F7R turbo örneği vereyim 483 hp ;

1998 cc F7r turbo
    all steel bottom end (arrow rods + crank)(Grp A bearings)
    Forged cosworth pistons
    tripple scavenged dry sump system with F3 renault sport sump pan
    modified head porting (welded up then machined out)
    modifed block / head coolant paths / volume. vertical reverse thermo syphon water flow. high flow wrc 260 l/minwater pump, 70degC thermostat
    Mocal laminova linear flow oil to water heat exchangers
    modified compresion ratio (secret)
    stainless steel multilayer head gasket
    "high clamp" head stud conversion
    steel bottom end re-enforcing plate / windage plate
    +1mm inlet and exhaust valves
    reprofiled Grp A cams (profile/lift secret)
    solid lifters
    vernier pulleys
    modified combustion chamber geometry with reverse tumble squish areas
    electronic "fly by wire" 45mm port throttles with "constant dynamic ram" intake manifold
    8 injectors, 4 close coupled, 4 staged
    In cylinder water injection
    intercooler water spray
    Motec M8 ecu with, traction control, sequential injection, wide band lambda control, anti lag(throt bypass), knock control, variable boost / ignition trimming, full throttle gear change, launch control, 4mb of data logging
    Garret WRC spec Myram shafted turbo charger (0.63 A/R, cut back turbine blades, modified intake trim (secret)
    Inconnel WRC spec tubular exhaust manifold
    HKS remote wasegate, adaptive PID boost controller
    3" exhaust system
    ITG Carbon fibre intake airbox

34mm intake restrictor for rally events (BOO, HISS, spoil sports!)

performance(engine dyno flywheel figures, corrected to ISO1585), 34mm inlet restricted on 102 octain fuel, 312 bhp at 5750 rpm & 480Nm at 4250 rpm (90% between 2100 and 4800rpm when als activated)

non restricted with garret GT35 hybrid tubo on 98 ron super unleaded, 483bhp at 7300rpm, 460Nm @ 6300 rpm

bit of a flyer!

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok arkadasm anlasamıyors bız normal bı road car motorundan bahsedıyors sız parkur makınelernden bahsedıuyosns uymuyo bırbırlerıne anlamıyosns

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok arkadasm anlasamıyors bız normal bı road car motorundan bahsedıyors sız parkur makınelernden bahsedıuyosns uymuyo bırbırlerıne anlamıyosns

Hayır bu kesin olarak,cadde makinası diye örnek vermedim ben.(ki büyük ihtimal cadde makinası)Yüklenince neler çıkabiliyor olarak dedim... Maxi Megane'da değil bu...

Hızlı_Fransız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşlar niye burdabir fanatizim var anlamıyorum sırf bu yüzden bu sitede arabamın bir fotosunu dahi bir yere eklemedim birte kendi cekimlerimize birgfotosu vardı burda renault yürümez diyenler videolar bölümne r5 koyup f430 yiyince r5 e bak didyoalr araç süper diyolar o aracın sahibi pascal fransada oturyor ve ben onla bir forum aracılıgı ile tanışdım gayet saglam yürüyen bir araç araç f7r degil bile f7p motor bu işler paraya bakar arkadaşlar ne kadr para o kdar hep diyelim aydoganın dedigi araça gelince r11 araç stock sayılır yane 1985 yılına göre 1400cc carb araca göre aldıgmız degerler tahmini 130 hp civarıydı yılına göre güzel deger diye düşünüyorum ama yıllar geciyo teknoloji gelişiyo evet bu konuda hep hondaayı taktir ediyom hep atmosferikde güzel iler cıakrıyo araçlar bir cok moda acık o konuda honda tartışılmaz benimburda belirtmek istediğim tek şey ver arkadaşlar fanatizimi bırakalım inanın bazen cok krıcı oluyoz bunun biraz farkına varsak güzel olmaz mı burda bir birimizin arabasını kötülücegimize kardeş orasını böyle yapsan daha güzel olmaz mı gibi yorumlarla pekiştirsen hepimiz araçları hızlı olsa dünyaya bir mesaj versek artık tr de tuning var artık bizde dünyaya oynuyoz desek cok dahagüzel olmaz mı arkadaşlar evet ben r19 1600cc den 145 hp aldım benim aracım için gayet gecerli bir rakam hatta cok bile fazla diye düşündüm...ama bunlar hep kendimi geliştirmek içindi hiç bir zamn kimseyle yarışmadım her zman kendi kendimi geçmeye calıştım...

Saygılar inşallah sizde bana katılırsınız...
    Renault Sports & ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xxozanxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer arkadaşında dediği gibi yersiz Honda fanatizmi işte burda...Bu foruma üye olalı hep aynı şeyleri gördüm burda..Bütün markalar '' 0 '' burda Honda '' Best '' ama...Diğer markalara istediğiniz lafı eedin nerdeyse kimse laf etmiyor.Hondaya bi laf edin hurra herkes çullanır size aynen bu topic'te olduğu gibi...

Honda size karından pay veriyor sanki bu kadar savunmanız niye? Anlamak güç ...
    walla ben dunyada hondada baska araba tanımam hekelkı vtec warya ınanaılmaz bısey adrenalın makınesı ıvmelenmesı muhtesem otoban canavarı..tum arabalardan daha ıyı dunyadakı en gusel araba...ben hergun 100 km yol yapıyorum ewe gelıyorum ınternetten vıdeo ızlıyorum sonrada ruyamda kullanıyorum arabamı...o benım herseyım abırvtec o bır efsane...tanrım onu coooook sevıyorum...

Serkan.S
    Misafir
    verdiği örnek road car ne kit car ne wrc

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla ben dunyada hondada baska araba tanımam hekelkı vtec warya ınanaılmaz bısey adrenalın makınesı ıvmelenmesı muhtesem otoban canavarı..tum arabalardan daha ıyı dunyadakı en gusel araba...ben hergun 100 km yol yapıyorum ewe gelıyorum ınternetten vıdeo ızlıyorum sonrada ruyamda kullanıyorum arabamı...o benım herseyım abırvtec o bır efsane...tanrım onu coooook sevıyorum...

Bu cümlelere diyecek laf yok.Pess artık..
    Otoban Canavarı .. Tüm dünyadaki en güzel araba...
    Hani ''benim için,arabam dünyadaki en güzel araba'' desen ona dicek lafım yok tabide.Bunlar sadece komik...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah sanada VTI nasip etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene aralıkta arabamı alırken pekala vtı'da alabilirdim yada 106 performans makinası olarak...Geçen mesajlarda dediğiim gibi ortalıkta çok fazla var diye almadım... Neden böyle bişey dedinki? Sanki Ferrari kadar pahalı bir makinada vti ,alamıcaz biz dimi Renault'cular olarak dimi..hahaha

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo feyedıreee ornegı verıyoruz bakıyorum savulun turbo FITENNNK gelıo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar biz size hala beyaz bayrakla geliyoz siz neler yapıyonuz koşkoca adamlarız ayıptır yahu turbo vtec falen vs vs yapmayın ya sizde yapmayın.... şu topic baştan sona kadar okuyun rezillik diz boyu her iki taraf içinde benim topice son msjjımdır anlayan anlar artık ne diyim bu 3 etti...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu cümlelere diyecek laf yok.Pess artık..
    Otoban Canavarı .. Tüm dünyadaki en güzel araba...
    Hani ''benim için,arabam dünyadaki en güzel araba'' desen ona dicek lafım yok tabide.Bunlar sadece komik...
    yaw kardesım sennıe kabul etmıyosun vtec dunyadakı en ıı araba...allah allah...

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2JZ-GTE alayınaaaaaaaaaaa diyomuyuz hiç

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz otomobilleri seviyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar sizler aliniyorsunuz. Biz gercekleri soyluyoruz. Ben lada samara,kia sephia,toyota corolla ve rav 4 4000 kmde çalindi,mitsubishi carisma,suziki vitara jeep, wv polo,audi a3,jeep grand cherokee ve renault megane 2001 sedan sahibi oldum. Farkinda iseniz honda zevkinden bahsediyor herkes.

Biz diger arabalara tuu kaka demiyoruz. Honda motor yapan bir firma olarak dunyada kafaya oynayan liderlerden.

Dolayisi ile motoru bize yetiyor. katogorisinde tabi.

Yani sizlerle alip veremedigimiz yok ben halen 306 gti hayraniyim. Tekrar üretsinler alirim .

Bir gercek var biz performanciyiz hepimiz oyle. Gercek ne peki Honda Hayat Onda = Hayatimiz performans.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene aralıkta arabamı alırken pekala vtı'da alabilirdim yada 106 performans makinası olarak...Geçen mesajlarda dediğiim gibi ortalıkta çok fazla var diye almadım... Neden böyle bişey dedinki? Sanki Ferrari kadar pahalı bir makinada vti ,alamıcaz biz dimi Renault'cular olarak dimi..hahaha
    Bakiniz örnek, ben alamazsiniz demedim. Bir vti sahibi ol dedim. Bir sure kullan vtec ac bakkalda bile parcasini bul. Devirlen bi gor bakalim.

Bak eminim VTI al sende 3 ay sonra bizim gibi olursun. Yikayip evin onune cekip seyredersin geceleri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hızlı_Fransız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar niye burdabir fanatizim var anlamıyorum sırf bu yüzden bu sitede arabamın bir fotosunu dahi bir yere eklemedim birte kendi cekimlerimize birgfotosu vardı burda renault yürümez diyenler videolar bölümne r5 koyup f430 yiyince r5 e bak didyoalr araç süper diyolar o aracın sahibi pascal fransada oturyor ve ben onla bir forum aracılıgı ile tanışdım gayet saglam yürüyen bir araç araç f7r degil bile f7p motor bu işler paraya bakar arkadaşlar ne kadr para o kdar hep diyelim aydoganın dedigi araça gelince r11 araç stock sayılır yane 1985 yılına göre 1400cc carb araca göre aldıgmız degerler tahmini 130 hp civarıydı yılına göre güzel deger diye düşünüyorum ama yıllar geciyo teknoloji gelişiyo evet bu konuda hep hondaayı taktir ediyom hep atmosferikde güzel iler cıakrıyo araçlar bir cok moda acık o konuda honda tartışılmaz benimburda belirtmek istediğim tek şey ver arkadaşlar fanatizimi bırakalım inanın bazen cok krıcı oluyoz bunun biraz farkına varsak güzel olmaz mı burda bir birimizin arabasını kötülücegimize kardeş orasını böyle yapsan daha güzel olmaz mı gibi yorumlarla pekiştirsen hepimiz araçları hızlı olsa dünyaya bir mesaj versek artık tr de tuning var artık bizde dünyaya oynuyoz desek cok dahagüzel olmaz mı arkadaşlar evet ben r19 1600cc den 145 hp aldım benim aracım için gayet gecerli bir rakam hatta cok bile fazla diye düşündüm...ama bunlar hep kendimi geliştirmek içindi hiç bir zamn kimseyle yarışmadım her zman kendi kendimi geçmeye calıştım...

Saygılar inşallah sizde bana katılırsınız...

bak burda birrenaultcu olarak neler demişim demmeki konuyu tam okumuyosun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak ne guze demissin. Alinmis gibi neden daraniyorsunuz.

Ben senin arabanin ilk konusunu okudugumda helal olsun ne guzel arac yapmis masallah dedim. Halende derim.

Bak yesil zeytin yapragi uzatiyoruz iste daha ne yapalim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakınız sizin hondacı arkadşalarınız konuyu bulandırdılar ben akç msjdır neler diyorum kimse iplemiyo bu millet kavga hır gür peşinde mi bende gecenlerde aradakşım 86 preludesinin yaptım b20a5 yaprken bile zevk aldım hepde diyoruım bir birimiz geliştirme yönünde eleştiri yapalım lütfen...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)