biraz zaman geçsin alışayımda inceleme bile yapabilirim yani konu olarak...
aracın şu an ki jantlarını boyama seçeneğide var aslında ucuza kaçmış oluyoruz ama olsun :D
Printable View
biraz zaman geçsin alışayımda inceleme bile yapabilirim yani konu olarak...
aracın şu an ki jantlarını boyama seçeneğide var aslında ucuza kaçmış oluyoruz ama olsun :D
hayırlı olsun çok güzel bir seçim edc, polisler artık tavana folyoyada laf söylemeye başladılar bence hiç elletmeyin tavanı.
Allah kaza bela göstermesin. Beyaz rengi Megane serilerinde çok beğeniyorum. Kısmetse yakında benim aracımda beyaza dönecek. Sadece maddi olarak tam anlamıyla hazır olmaya çalışıyorum yarım yamalak iş yapmayalım diye :)
Tüketim değerleri vs nasıl bilgi verirseniz sevinirrim alamyı düşünen bir arkadaşım varda..
maşallah hayırlı olsun
hayırlı olsun kazasız belasız
Maşallah.. Allah kaza bela vermesin :)
teşekkürler arkadaşlar yarın koltuk korumayı yaptırayım ya zararı olmaz değilmi?
Masallah kardes hayirli olsun. Bende florya da oturuyorum gerci su an turkiyede degilim ama kismetse donunce gorusuruz. Valla benim aklim olsa yapicaklarimin sirasi soyle olurdu cam filmleri,.coilover.ses sistemi,chip katalizor iptali. Diger ivir zivirlari ufak tefek ayrintilari siralamaya katmiorm ama bu siralama arabani tamamen degistiricek bas siradaki unsurlar kanimca :)
yakınız o zaman bayağı ya şimdilik cam filmiyle idare edicemde işte coilover sanırım alçaltma olayı onu biraz yaparımda arabaya alışıyorum çünkü ben kendimi bildim bileli yüksek araçlar kullandım hoş kullanmayı nissan primerada öğrenmiş olsamda :D alçaltınca bodozlama giremem heralde yola :D ses sistemi şart ya siz yaptınızmı bişey?
Citirdan bseyler var :) Valla coilover takarsaniz bodozlama hic bi yere giremezsiniz :)
ses şart ama napıcam hiç fikrim yok
bugn koltuk koruma + 5 cam 1 numara cam filmi yaptırdım hoş durdu ekiplerde sorun çıkacağını sanmıyorm çünkü iç ışığı açınca herşey gözüküyor içerdeki
emırhan gelınce su benım coıloverları alda ben hydrolik sisteme geçiiyim böle olmuyor ya daha cok basmak ıstıorum :D sen gelınce su maslaktakı junıque gıdıp konusalım eger benım megane a hidrolik yapabilirlerse benım coilleri sana veriym..
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
saolun arkadaşlar amîn
Bisi yapmadk knka okuz gibi tesisatin war oz jantlarin war orijinal hemde :) asil paralari gomen sensin bn sadece coili abarttim ama yuksek sewmiorum bize ters camurluk lastige surtucek :D
ilk olarak edc ile yanlamak biraz problemli ve bazen gazı kesiyor anlamsızca bu ilk görüşüm edc vites ile ilgili
dsg kadar hissettirmeme yok ama genelde hissedilmiyor vites geçişleri