yok kardeşim :)
Printable View
yok kardeşim :)
abi lastik basınçları orjinal önler 30 arkalar 33 olarak yazılmış benimkileri 40 yapmışlar vermişler ya bugün öğrendim onuda...
önler 33 arkalar 30 olmasın. bnmde öyleydi servisler havayı nedense çok basıyor.
önler 33 te arkalarda 3 yolcu varken 33 olabilir. arkanın önden fazla olması saçma zaten, ön taraf daha ağır motordan dolayı.
40 nedir yaw lastikler paticak:))) Güzel seçim bu arada....ECUfast ilk işiniz olmalı... ;)
kapıya baktım bugün, şehir içinde önler 33 arkalar 29 şehir dışında önler 35 arkalar 32 veya 33.
Ooo maaşallah. Sayımız gitgide artıyor. Keyifli ve kazasız sürüşler. :)
o nasıl bi arka sisdir öyle ya...
maşallah güle güle kullan:)
beyler şöyle bi araç gördümde jantları böyle çok güzel durmuş bu işlemin maliyeti nedir acaba bide sorun çıkarırmı boya sökülmesi gibi????
http://img190.imageshack.us/img190/4146/img1970jh.jpg
Uploaded with ImageShack.us
güncelll..
hayırlısı olsun kardeşim kazasız belasız...benim orjinal jantlarda boya.mat siyaha.sadece sağ ön lastiğim patladıgında değiştirirken bijonların ordan dökülme yaptı..o da rötuş yaptırarak kapanıyor zaten...tek zorlugu otoyıkamada yakından tutmamasını söylemek okadar :) onun dısında problem cıkmaz
EDC benim de merak ettiğim bir şanzuman. Bu arada araç hayırlı olsun..
Hayırlı olsun tavana siyah folyo baya yakışır:)
Hayırlısı olsun arkadaşım, ben de 1.4 TCE motorlu coupe kullanıyorum 9 aydır, genel olarak memnunum, en büyük handikapı araç gerçekten çok yüksek, ani harekette hemen arkasını bırakmaya meyilli. İndirmek lazım gerçekten...
Onun dışında edc tercihi çok mantıklı. Kazasız belasız kullanmanı dilerim.