bu arada bizim araçların çıkalı 3 yıl oldu makyaj filan olacak mı acaba yakın zamanda
Printable View
bu arada bizim araçların çıkalı 3 yıl oldu makyaj filan olacak mı acaba yakın zamanda
Olur valla kanku ben o coilleri alirim senden :) sende hidrolik yap artik karteli surte surte gidersin :D. Saka maka 3 sene oldu la satsammi acaba arabayi canm skldi :P onumuzdeki sene makyaj yer gibi bu meganeler.
Olm benim senin arabayi gormem lazim la ben artik bokunu cikartiim istiorm cunku yuksek gelio bu haliyle canimi skyo :D arkayada spacer la brbr beni 1 2 sene daha goturur :D
On tarafi orjin jantlarla gomesim var :D coiller yetermi yoksa onlarada islem yaptiririz :D:P
hidrolik nasıl bişey alçaltıp yükseltebiliniyor mu istendiği zaman. sağlıklı bir sistem olurmu ki
bu arada bizim araçlar için angel eye yok mu ya piyasada meg 2 ler için var bizimkiler için göremedim hiç.
Kanka benim 18 ler camurluga surtuyor bazen seninkileri janta kadar muhtemelen gomer zaten daha fazla basamassin cunku bole iki tarafi cokmus yoldan gecerken karter surtuyor ama sumuk gibi yola yapisiyor bilmiyorum sizde nasil ama ben benim arabanin arkasini kopartamiyorum,245 ler yaptigim en iyi is oldu bence bu arabaya..
Gecen koprude baya suratli goki serit degistirdi ani sekilde standart olsak spin garantiydi.banamisin demedi bizim coupe..
Eger coilleri takarsan zaten diceksin bugune kadar niye almadim diye ben cok memnunumda kafayi hidolige takmis durumdayim on tamponu yere degdirmem lazim bir arabanin..
Sistemi gözümle canlı gördüm indirip kaldırma işi ciddi başarılı fakat kullanma sansım olmadı virajda yada stabilize yolda tepkleri ne bilmıorum kurcaladığım arabanında sahıbi biraz cins havalarda sormadım nerde kaça yaptırdın filan diye heee ii güzelmiş dedim geçtim gittim ama aklımda kalmadı değil eger normal kullanımda cok sıkıntılı değilse ciddi dşünüyorum.
cok viraj yapan bır adam değilim aracı agırlıklı kullandığım yol tertemız otoban zaten..
de işte dizel araba insan her yere gitmek istiyor taksim trt otoparkında sallandıktan sonra hiç bir yere götürmedim arabayı :D
kanka bu H&R in videolarini izlemistim ben ciddi anlamda basarili porsche lerde kullaniolar vs.vs. bence cok basarili ben arastirdim onlardan kafama koymustumda bana tuzlu geldi ogrenci maasiyla en son coil alcam dedim sonra vazcaydim ondanda cok ucmiim die ama senden alirsam fiyati bana dokunmazsa valla alir diibine kadar sokarim :D arkaayada spacer takcam sna solemistim zaten ozaman cidden **** basi atmaz. Ama benim stock haliyle cok rahat gotunu aciyorum arabanin bildigin yana yana donuyo zaten aksi durumda esp devreye girio tutuyo arkaayi hemen. Bakiim geliimde konusalim uyarsa hemen konucam coillerine.
ya valla sizlere sormak istediğim çok şey var emirhan ve xdream baya ilgilisiniz :D
tamam coilleri bir şekilde anlaşırız önemli değil orası,önemli olan benim arabaya air yapıcak bir yer bulabilmemeiz bu maslaktaki yer yaparsa sıkıntı yok.
valla kardeşim sende haklısında aklındakilerin cevabını aramak çok göz yorucu ya :D konuyu okurum biraz daha bulamazsam sizlere sorarım artık
kafamda biraz alçaltma
ses sistemi ne olacak? mal gibi bişe var arabada..
belki yan aynalar çıtalar ve farların altını piano black kaplama?
son olarakta RS body kit veya egzosu fln o işler :D
farın altı kaplanamıyomuş pürüzlü yüzey olduğundan. ilkay arkadaşımız denemişti onu sanırım yapılamıyomuş. çıtalara ve arka tamponun plastik kısmına kaplama yapılabiliyorsa bnde düşünüyorum piano black kaplama.
Maşallah, kazasız belasız
hayırlısı olsun gaziosmapşada sıfır alan biri var sizde oralardamısınız