Ooo arkadan itiş , hoşgeldin![]()
jantlar tunalı bülten sokakta moviestore'da duruyor gercekten cok temizler ebat yanlış yazılmış 18 olacak
M3 evo jantlarının orjınali 19 ve ön arka farklıdır.18 ve ön arka aynı takmaktansa nexondaki jantlara göz atabilirsin Alper.İrtibat için okan yardımcı olur..Tekrar hayırlı olsn..
ooo bmw kardeşliğie46 iyidir..
yapılcak seyler basta sınyaller tabıkıde, ön tampon csl tamponu tabıkıde mukammel durur, ama olmazsa mtechnık tampon ıste cilerdekı o olur.. jant olarakta csl jantı derım bunlara çok kollu daha çok yakısıyor...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
hayirlı olsun kazasız belasız
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=9126 aLper abim bu jantları werelım sana hehe
alper tekrar hayırlı olsun, getiriyorum 316yı bi ara deniycez![]()
Masallah, cok güzel bir secim olmus.
Yavas yavas M'e döner![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hayırlı olsun alper. güzel bi şeçim yapmışsın bmw alarak uzun ömürlü kullanırsın artıkkazasız belasız kullanmak dilegiyle
çok saouun arkadaşlar hepimiz kazasız belasız inşallah
kopp, ali hoşgeldin ortaam
USTAaa, daha bi m power lık yok ama olur oda kısmetse
Emre-G teşekkürler bunu da sade yapıcam bakalım, orinal parçaların dışına çıkmıycam kesinlikle.
kaan, karuma gidek mi lanbineriz brom daha çok bineriz
PROMINENT, ewet düz vites. iyiki de cem abi beni caydırmış otomatikten saolsunankarada bahsettiğin yer balgat tarafında mı?? çnkü sahibinden.com da ilanlar görüyorum ankarada bi yerin hakkaten çok güzel şeyler war bmw üzerine..
grkm, harbi huzurmuş BMW.. bu zamana kadar ben pejoya diil peo bana binmiş meersehala çukurlara girerken kasıyorum kendimi ama bişey olmuyo düşünce
ahmet abi saolasın temiz bulduk şansımıza. çok korkuyodum hurda bi araba alırız başımıza kalır diye.
saol osmancım pm atıyorum sana. ama link werdiin jantlar bana gelmezillaki orj BMW jantı olucak..
eywallah baranım saol. senin minikler de benimkilerdenmişama CSL jantları falan yıkmış walla senin araba, bide makyajlıki
.. neyse yapıcaz artık bişeyler
okan m3 jantının 19u olsa güzel aslında ama 19a da çıkarsam M6 jantları warken m3 düşünmem artık gibi gelio.. tabi önemli olan uygun bişeyler bulmak.çıkmadım daha hiç sanayiye bi dolaşıcam neler war neler yok
cem abi, bi yanlama dersi ayarla bana yaw ben senin kadar yanlıyamıyorum
eywallh can saolasın, Allah hiçbirimize kaza bela wermesin inşallah.. fransız kaderim oldu sanıyodum artık. 306 wardı, 206 oldu bende babam şimdi de 106 alır bana diye korkuyodumsonunda almancı olduk bizde
M3CSL, sinyalleri arkadaşlar araba hediyesi alıcaklarmış banatampon işine gelince hepsi hoşuma gidiyo walla M3 tamponu hariç. hangisini uygun bulursam yapışıcam M-tech 1/2, ci tamponu farketmez
çağlar deniyelim walla bizim ali'de de 320ia war o da gelir 3ünü deneriz bakalım noluyo. video da yaparız süper olur
DRaGGeR, çakma RCden sonra çakma m3 yapmıycam bunu daama M-tech olucak inşallah zamanla
Görkem,saol.. dün bahçelide korna çaldım sana karşımdan geliodun ama tanımadın haliylekimse tanımıyo zaten sinir oldum
tşekkrler alp, deiştirmeyi düşünmüyorum hakkaten. baya bi binicem buna kısmetse..
yiit saol, eskisinde olmadı ama Ankkara ya yolun düşerse foto istiyorum senden
hayırlı olsun kazasz belasız bunları tavsie edelim bari
bbs ch+siah bobrek+ci ledli stobu![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)