User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
107 sonuçtan 96 ile 107 arası

Konu: yenisine buyrun :) e-46

OnurS
    Misafir
    öne arkaya mtech tampon ledli stoplar beyaz sinyaller güzel düşüren bi yay we güzel seçilen bi jantla çok güsel olur

KaanKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim bu işin ustesınden gelır okey mı kankaa
    utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
    no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaparız kaanım hep birlikte inşallah.. okey okey

lewo rolla, yay işinde pak bi isteksizim walla peco dan sonra konforu bulmuşken kaybetmek istemiyorum ama bakalım zamanla dayanamam takarm gibi gelio banada

onur aynen plan o zaten ön sinyalleri deiştirdim şimdi arkaya ledli stop almaya geldi sıra.. sonra 17" m2 jantları, tamponlar, en son da aynalar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı uğurlu olsun kardeşim, güle güle kullanasın...

OnurS
    Misafir
    Benden tavsiye ci tarzı ledlilerden al çok ama çok yakışıo.Ayrıca böbrekleride boyat mutlakaYay olarak f kalırsan konfordan olmazsın we iyi düşer ama benim apler çok iyi yol tutuyodu sert olduğu için konfor azdı tabi...Bide tampon çıtalarını boyat diycek herkes sana bu aralar nası olsa tampon yapcan hiç dinleme onlarıEksoz olarakta güzel çifçıkış bi uş yapsan bile yeter ben deli gibi böğüren bmwleri pek beyenmiyorum...Bu arada işleri sıraya koycaksan bence sıra stoplardaSonra aynı anda jant+yay sonra böbrekler+tamponlarEğer mtech yerine m3 koycam dersen istanbulda dolu war çıkmacılarda tabi işlem gerektiriyo biraz.bide bi arkadaşım gri 3.25 sedanda csl kullanıyodu oda çok yakşıodu..Hatta eğer şuanda satıyosa fiyat alabilirim sis farı fln olmadığı için çok daha ekonomik oluyo tanesi 90euromuydu 100 euromuydu neydi sislerin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eywallah soner çok saol

walla onur BMW nin tiz motor sesini çok sewiyorum ben.. eksoz koyunca e30 sesi çıkıo hoşuma gitmiyo ci eksoz ucu buldum tanesi 50liraya onlardan alıcam bakalım..

stop işine gelince makyajı kasanın stoplarını beğenmiyorum istediklerim tam olarak senin arabadakiler arabayı sattın mı bilmiyorum ama stoplara talibim satarsan

böbrekleri de ilerleyen zamanlarda boyatıcam. hiçbişey yokken siyah böbrek alakasız olur gibi gelio bana.. yani stage1 silverline olucak.. dediğin gibi önce jant+yay

tampon olarak illaki m-tech yada ci diyorum tek kapı olsa araba bi dk. durmam CSL tamponu için ama araba sade kibar bişey olsun istiyorum. çıkmacılarda m-tech olsa ne güzel olurdu

teşekkürler ilgin için

OnurS
    Misafir
    m-tecde war tabiki istedikten sonra herşey bulunur tabi biraz sabır gerekiyo.Ama sakın ci standart tamponu koyma bide alcağın mtech tamponlarda ci için olan olsun bence yaani çıtasız olanlar...Stop olarak benimkileri diyodum ztnBenimkilerin smoked olanıda war senin araba gri oda çok yakışır sana...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede aynen öyle.. çıtalı olanları sonradan boyatsanda olmuyo, güzel durmuyo bi.. aynen ci M-tech lazım bana krom plakalıklı

stop fiyatını da özelden atarsan sewinirim..

OnurS
    Misafir
    Bence özele gerek yok 450ye almış birisi en son smoked olanları ztn aynı para dieride..Ama plakalıkmış plakaymış hiç gerenk yok bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nese onur özelden haberdar ederim seni buaralar, numaranı isterim konuşuruz..

OnurS
    Misafir
    Oke eyer yardımcı olabilcaim bişi olursa elimden gelenide yaparım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler şimdiden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)