e9x serısı onden pek kaymaz ama genel olarakta cok dengelıdır. bu kasa m3 un eksıgı yakın oranlı bı sanzıman ve motorun ozellıklerıne uygun olarak bıraz hafıflık aslında..
Printable View
e9x serısı onden pek kaymaz ama genel olarakta cok dengelıdır. bu kasa m3 un eksıgı yakın oranlı bı sanzıman ve motorun ozellıklerıne uygun olarak bıraz hafıflık aslında..
cok tesekkür ederim saolun :)
Allah(c.c) razı olsun,aynen insanın içine sındımı ne olursa olsun hosuna gıdıyo :)
:) :) :) Allah razı olsun kardeşim,iyi dileklerin içinde ayrıca tesekkur ederim :)
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkür ederim :)
çok teşekkür ederim,Allah(c.c)'ın izni ile kavustuk aslana :)
çok teşekkür ederin saolun :)
Allah(c.c) razı olsun,cabrıo cok sevmezdim ancak hardtop biraz durumu kurtarıyo :)
kanka çok saol beklioree seni :)
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Maşallah, kazasız belasız surusler Insan gazlamaya kiyamaz ya o derece temiz :)
bu arabaya ben maşallah dememeliyim :D :D :D
kankacım hayırlı uğurlu olsun :D
Gule gule , kazasiz belasiz kullanin gercekten istediginiz bi aracti :)
Allah(c.c) razı olsun qanqa,mümkünse gittiğin semtleri gündelik yaz burayada ben o taraflardan gecmıym,mazallah durdugum yerde ya takla yada meteor yagmuruna yakalanmak ıstemıyorum :D cok saol mustafa :)
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederım :)
Hayırlı olsun yeni aracınız , güzel günlerde keyifle , kazasız belasız kullanmanız dilekleriyle :)
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin gönlünüze göre bulmuşsunuz ne güzel maşallah :)
Bi masallah demeden cıkmak olmazdı..Hayırlı olsun güzel gözüküyor..
Allah kazadan beladan nazarlardan korusun insallah..İnsanın cocugu olsa bu kadar sevinir vallahi :)
maşallah araca güle güle kullanın RABBİM herkesin gönlüne göre versin
Maşallah çok güzel bir araç. Çok isteyipte hemen alamamak nasıldr bilirim. Allah kazasız, belasız kullanmak nasip etsin..