Tam istediğim model renk km v.s Kısacası E46 M3 üstüne tanımam.Allah kaza bela vermesin.Araç çok güzel Maşallah
Printable View
Tam istediğim model renk km v.s Kısacası E46 M3 üstüne tanımam.Allah kaza bela vermesin.Araç çok güzel Maşallah
Yahu ben almıs gıbı,E46 M3 lere bakıyorum ;)
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkür ederim,daha iyisi size nasip olsun inşallah:)
abi porsche'ler,corvette'ler falanlar filanlar derken,sana kac tane araba için tel actıgımı biliyosun :) işin esprisi aracı almama rağmen istem dışı bende hergün bakıyorum ilanlara yeni bişey varmıdır diye :D
masallah ama *** gibi araba kardes buna o kdr para mi werilir tr deki en yikik araci almissin kmsini 100 k geri cekmisler sokmuslar sana valla ona bakan ustayada sanada helal olsun pehh yuru git lan!
hakancim hayirli olsun; iyi gunlerde gule gule kullan.
sonunda istedigin temizlik ve guzzellikte bir m3 bulabildin..
masallah :)
bu arada takiliorum ha aman kimse ciiddiye almasin :) hayirli olun kardesim :D
kankaa 41 kere maaşallah güle güle güzel günlerde kullanırsın inş kardeşim
Arabaya sadece 2 kelime edebiliyorum. Oha vede Maşallah. Bu kadar temizini nasıl sürmek lazım bilemedim. Önde arkada birer eskort ile mi gitmek lazım. Valla işiniz çok zor açık söylemek gerekirse. Kapalı garaja bile koysan acaba kedi geldimi kaputa oturdumu orada gerinirken kaputu çizdimi diye düşünmekten insan uyuyamaz. :D
Neyse tekrardan Maşallah. Güle güle kullanın.
Çok saol rıza, valla aramalarıma degecek bişey bulduk nıhayetınde,bu arabadan sonra koleksyoner olmaya karar verdim :D
kanka cengo hayatında ılk defa aldıgım bi arabayı begendi,saolsun benden fazla korkuyo nazar degecek dıye :)
satıyom desem ılk yumrugu senden beklıyorum kanka :D
Allah (c.c) razı olsun yücelim,çok tesekkur ederim :) ( bende insanlık belirtilerini görebiliyosun dimi? bak teşekkür ettim :D )
:) :) çok teşekkür ederim kardeşim,çok fazla kullanmayı düşünmüyorum zaten,envanterdeki en temiz cabrio ///m3 olarak onayımızı aldık borusandan,buna istinaden koleksyon tadında korunucak inşallah :)
Bu temizlikte m3 bulmak çok zor. Zoru başarmışsınız. Geriye aracın keyfini çıkarmak kalmış :) Bol yanlamalar ;)
Allah ağız tadıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin diyorum ve çekiliyorum :)
Maşallah kazasız belasız
Bu temizlikde araç vallahi cok güzel,şanslısınız.
Allah kaza bela göstermesin kocaman maşallah.