motordann başka neyi var![]()
Asaleti![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ömer senin yakıt biraz fazla gibi geldi bana benim rex daha az yakıyordu karışık kullanımda.
Gündelik kullandığım vtecII otomatik vites şehir içi 290 kr. yakıyor. Benim hesapladığım da ben aynı yolu crx ile daha fazla yapıyordum tahminim 250-260 kr. gibiydi değerler.
kanka valla söz veremem projem var ama her an satılabilir
abi senin rextede piston kısa vs varmıydı
o ilk degerin en az 100kmsi sürekli sıkmaydı arac yeni oldugu için binen bi sık yürüyüşünü görelim diyordu 2-3-4-5 bitiriyoduk kısa var bide 90la giderken 3000+dv oluyor.buna ragmen 350krs yaktı.
neyse suan 2. depo fullendi 450km oldu hala çeyrek depo yakıtım var 500-550km gidicek gibi o zaman 300den az yakmıs olucam
ayrıca aracta eskiden beyin vardı şimdi beyin yok afr cogu zaman sacmalıyor kompresyonda rampa inerken cut off bile yapmıyor beyin aldıktan sonra yakıtın biraz daha düşüceğine inanıyorum.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
senin bu yalovaya yollarından çektigin ne hacı stepnede yoktu ne yaptın bilmem geçmiş olsun![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
aynen Arda oda var ben 5te pendikten cıkma gafletinde bulundum o depoyla yaklasık 2 saatte haliçe gittim
lastikcinin önunde patlamıs zaten orda yptırmıslar diğer lastikcinin önunde bidaha patlamıs onlarda s....ım bole işe diyip cıkma alıp takıp devam
ben anlamaz ama42 litre aldım ben 2 litresi boruya doldu heralde dedim ama yolda da kalmamıstım bana kalırsa 40ltden fazla en az 42lt.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
buda yeni deneme gazlama cok yok bunda max 10-15km
total 452 olmus 500ü geçiceğime inanıyorum
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Hayırlı olsun![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Motor ve şanzıman standart sadece egsoz ve hava filtresi var. Dediğin gibi yazılım gerekiyor sana büyük ihtimal.
Bahsettiğim km'ler ve yakıt değerleri hep istanbulda yapıldı. Ataköy - Kayışdağı yani köprü trafiğinden tut merter , mecidiyeköy trafikleri de var işin içinde ev ve okul arasında yapıldı sene 2002 ve sonrası için geçerli.
İzmir de daha km yapmadım Crx bir kere istanbuldan getirirken kullandım.
Anladım abi benm listeyi ilk mesaja ekledim
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
güzel araç rex kardeşliği![]()
Teşekkür ederim![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Motor yagımız geldi
filtrelerimiz hazır
yağ basınc saatımız hazır
beyin ve kelebek haber bekliyoruz
Megan Carbon Eksoz alındı
omp Ofsetli direksiyon quik relase kit alındı
Turuncu folyo aldık sinyal ve parklar için
ee bişi kalmadı gibi bitsinde cıkalım artık dimi![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)