cok tesekkür ederim arkadaşlar bununla nazarı cıkmıs olup ilk ve son kazası olur inş ama yılmak yok arac serviste yatıyo ben hala geliştirmek için parca alıyorum yol tutusa agırlık verdim gergilerim tam sıra control armslar bushing kitler vs
cok tesekkür ederim arkadaşlar bununla nazarı cıkmıs olup ilk ve son kazası olur inş ama yılmak yok arac serviste yatıyo ben hala geliştirmek için parca alıyorum yol tutusa agırlık verdim gergilerim tam sıra control armslar bushing kitler vs
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ömerim büyük geçmiş olsun ya![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Geçmiş olsun. Güzel işçilik olduktan sonra bir önemi yok..
DTi
Tesekkür ederim arkadaslar experden haber bekliyoruz bu hafta içi inş haber gelicek umarım güzel haber gelir bizide cok zorlamadan daha güzel bi hale getirirz reximizi
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
hem giderli hem çiğerli![]()
abi geçmiş olsun güzel bi kırmızı ile komple boya, seni arabana tekrar aşık edebilir vardır bi hayır![]()
arac komple kırmızıya boyanıyor konustuk servisle şimdi güzel opak bi kırmızı tonu gerekli bana orj yapasım var ama yakısıcagını düşündüğüm bi kırmızı olursa onada boyatabilirm mesela yeni poloların kırmızısı
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
komple boyatyrm derken parasını senmı verıyrsun ömercım
www.honda-tech.com
ya rıdvan haklı olabilirsin kanka yüz yüze konusalm detayını![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çok gecmiş oolsun ömer kardeşim.
OEM+
gecmıs olsun facede gormustum ama yınede cok gecmıs olsun kankaa
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)