Hayırlı olsun, temiz makina.
insallah tesekkrler
abi senin dediklerin aklımı fena karıstırıyo 3 kere boyattın cünkü biliorum canlı görmek en mantıklısı olucak ama ben koyu canlı kırmızı seviyorum r63 biraz turuncumsu o yuzden cok hosuma gitmiyor
tesekkr ederim
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
suan parca tedarik durumunda haftaya baslanıcak mart 15gibi cıkar
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
madem r63 boyatmıcaksın o zaman sakın baskasının aklına uyup sacma sapan kırmızılara gırme,hondanın kırmızısından sasma,r81 hayırlı olsun,ınsallah dıledıgın gıbı olur..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
ben 1 ay ıcınde 2 kere boyattım arabayı,en son orjınal rengınde karar kıldım ve suan rengınden cok memnunum..en basında orjınal boyatsaydım keske..![]()
GÖKHAN
532 225 48 10
yabancı kırmızıya girmiyoruz daha koyu ve parlak olması nedeniyle r81 de karar kıldık son katını güzel bi vernikle noktalıcaz insallah
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
hadee kam hayırlı olsun o zaman,cabut boyatta belkı r81 crx hosuma gıder bakarsın arabayı toplamadan bende r81 yaparım,alıstık nasıl olsa![]()
GÖKHAN
532 225 48 10
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Maşallah
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kaportası bitmiş aracın servisle konustuk yarın gidip komple sökücez aracı hazırlayıp boya kodunu vercez ve ustayla birlikte fırına teslim edicez![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kardeşim maşallah araç çok güzel okanda mı okuyosun 1. sayfadaki videoyu oralarda çekmişsin
hadı hayırlısı,merakla beklıyorum r81 crx..
GÖKHAN
532 225 48 10
aracına masallah hocam merak ettıgım bır sey var dislilerle oynanmasaydı 5 vites kesicide kac yapardı topspeed
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)