bugun sabah biraz mesai harcadık arac basında biraz söktük temizledik ayarladık ustaya tarifini yaptık 10 gune kadar cıkıyo nasipse
güncel fotolar;
![]()
bugun sabah biraz mesai harcadık arac basında biraz söktük temizledik ayarladık ustaya tarifini yaptık 10 gune kadar cıkıyo nasipse
güncel fotolar;
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ben eski crx imi r81 kırmızısına boyatmıştım çok güzeldi. Emin ol sende çok beğeneceksin![]()
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
İnşallah ben cok umutluyum güzel cıkıcak diye ama bakalım umarım hersey istediğimiz gibi gider verilen emeklere değer
eyw Levent saol inşallah![]()
güzel olucak kanka inşallah
panpiş senin adını yazdırcam arkaya altın harflerle![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
İnşallah istediğin gibi olur
Bide bişe sorucam tr de ön camlar otomatik crx varmı acaba ?
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
boyadan cıktıgı gunun aksamı benı mutluhanın onunden alırmısın cıcegım =) hersy gonlunce olsun kardesım
Life is just a dream on the way of death!
inşallah elimizden geleni yaptık gerisi ustaın hünerine kalmıs insalah dediği gibi güzel yapar solediklerine baksak fabrikadan cıkmıs gibi olucak
Amin abi inşallah hevesle ve merakla bekliyorum
ah bi boyadan cıkısnda
ama içine oturmak istemezsin suan bile içi tozdan bembeyaz olmus boyadan cıksın komple içini yapmaya baslıyoruz
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
güncel fotolar düzeltilen yerler astarlandı kontolleri yapıldı
yarın arka camlar sökülücek boya komple sökülücek sonra komple astarlanıp yoklamaları yapılıp fırına hazırlanıcak..
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
fıyat hakkında pm atarmısn ömercım
www.honda-tech.com
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
eksoz cıksınıda sagdan aldık güzel oldu sanki
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)