saolun arkadaslar daha iyileri sizlerin olsun![]()
güzel araba aldınız ezelinden beri gebzede olan bi araba alanada satanada hayırlı olsun
kaput üstüne, ep3 bagaj logosu koy özgür abi, kırmızı logo.
45 tl serviste, 10 numara durur, panjura vereceğin parayı ona vermiş olursun.
yan çıtaları da siyah yapıp ön ekide söküp lagunaların delikli olmayan yada meganların ekinden koymanı tavsiye ederim, maşallah.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Maşallah abi allah kaza bela vermesin![]()
hayırlı olsun abi güle güle kullanın, daha önce denediğimiz zaman debriyajım bitikti müsait zamanda tekrar deneyebiliriz inşallah bir gün hem de tanışmış oluruz![]()
ulen azıma mıçıldıama güzel oldu mekanik olarak hayatında görmediği bakımı görmüştür diyebilirim
ufak fırsatlarda tampon çıtalarını söküp boyattım far stopları taktırdım ama kapı çıtalarına vakit kalmadı mekanik işi saat 7 gibi bitti arabanın.İlk fırsatta ön lip marşpiyeller kapı kilitleri kapı çıtalarınıda siyaha boyatacağım ve cam filmlerini söktürüp cam vizörlerini taktıracağımştandart bir görünümü olacak
41 kere maşallah arabanın tüm sesi soluğu değişti tık ses yok ve komple 1,4 egzost sistemi ile çok güzel devirleniyor![]()
Mmustu gezdiricenmi beni![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kell hızlı gider![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
mustafa abi kapı çıtalarını boyatırsınız inşallah siyaha, kapı kollarını boyatmazsınız![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
gülüm araba bütün gün liftteydi bi türlü fırsat bulamadım kapı çıtaları boyanacak ama sökmeden üstünde boyatacam sonra eğri büğrü oluyolar
kapı kollarında kararsızım açıkçası![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)