waaay wayy.. Ankarada araç sana gelmeden neler yaşadık mustafa ve aracınla..çok beğendiğim bi araç.. güle güle kullan inşallah. allah ağzının tadını bozmasın..
waaay wayy.. Ankarada araç sana gelmeden neler yaşadık mustafa ve aracınla..çok beğendiğim bi araç.. güle güle kullan inşallah. allah ağzının tadını bozmasın..
*On3r*
bı ara yolluyumda su anahtarınıı kurtuluyum artıkk![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşallah kanka şu arabaya verdiğin emeğin hakkını fazlasıyla alıyorsun o tertemiz yatakları değiştinya ozaman belli ettin kendiniama yatakların kaliteli malzeme olmamasına rağmen yatakların fazla aşınmaması motorun sağlamlığını göstermiş oldu daha güzel videolarla konuyu güncelliycez kısa zamanda bu video biraz acemiliğe ve telefondan editlendiği için kalitesiz oldu...
Arkadaşlar tek tek hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için...
avrupa yakasındayım senin buraya benimde oraya yolumuz düşerse buluşalım bir gün tanışırız haberleşiriz
çok teşekkürler inşallah... Neler yaşadınız merak ettim???
Melii aga sen nerelerdesin yaa????
saol kanka bakalım kıllık hepimizde var işte biliyorsunbiz hiçbir masraftan kaçınmıyoruz e keratada bizi üzmüyo üzmezde inşallah...
bugün aracı güzelce temizledik, yıkadık cilamızı attık tertemiz oldu
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Ehue. otobanın ortasında benzinimiz bitti. benzinlik var zannederek giridiğimiz yolda köprü altında gölgeye çektik.. beklerken cila çektik ön kaputa tampona sana gelirken sinek ler daha az yapışsın die.. çare oldumu bilmem![]()
*On3r*
maşallah kazasız belasız..
herkese iyi dileklerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum Allahım sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah.
küçükçekmece cennet mahallesi sefaköy arası biyerdeyim Görkemim.
çok iyiymiş yayok valla gelirken 230 lara ulaşıldığı için sinek böcek ölüler genede yapışmıştı tekrar yıkadık arıttık
saol Ramazan abi. deneyelim abi yalnız 5 korna bozar bizi saymaya çalışırken kaçıncıyı çaldığımızı unutmayalım![]()
hangi 306yla denediniz?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
arkadaşlar başlıyorum görsele.... öncelikle taş izlerinden dolayı keyfi, ön tampon kaput ve arka tamponu boyuyorum. Amerika dan turuncu depo marka sinyaller oem çamurluklar vb.. siparişini verdim yoldalar... golf vr6 lipini söküp attım yerine bir lipp geliyorki eywah eywah o şimdilik sürpriz olsunhepsi gelsin herşeyi taktıktan sonra tekrar resimlerini paylaşırım... çıplak reximin spy fotoları
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)