maşallah güzel araba kazasız belasız inşallah
maşallah
çok canlar yakmış adanada avni
öntampon ekini sen mi yaptın,üstünde mi geldi ? neyin ekidir ?
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Hayırlısı olsun turgay kazasız belasız kullanırsın inşallah Allah tekerini düz bastırsın..
yukarıda yazılanlar için söylüyorum arkadaşlar bence herkezin arabası özeldir belki biz rexciler biraz fazla antipati duyuyoruz ama gerçekten özel bir araç bu sabah kalktık hususi 6da gittik rolle o sesi uzaktan duruşu gerçekten zevk aldığım bir araç ...
Maşallah memleketin bilinen güzel bir rex ini almışın allah kazabela vermesin rex daş.
Maşallah kazasız belasız çok güzel ve sağlıklı bir crx aldın güle güle kullan ,
lip vr6 lipi burda takmıştık mustafayla, tavsiye ederim tam oturuyor ve çok güzel görünüyor![]()
ıyı uğraştık bu crx le gercekten cok keyıflı bı arabaydı şaka makınasımaşallah kardeşim kazasız belasız bın guzel araba aldın nadır temızlerden gercekten
![]()
type-r 5 ı bıtırene kadar pesınde takıp edersın bu rexle cıddı saka makınası kazasız cezasız cukuorovada cok aracın canını yaktı![]()
maşallah avni rex 10 üzerinden 100 üzeri bir araçtır.güle güle kullanın
ewet tavan karbon kaplama...
çok saolun Allah nasip ederse kafamda aracın el değiştirmesi gibi bir düşünce yok.
eski sahibi yeni sahibi dediğiniz gibi herkes güzel bakmış yine güzel bakacak birinde olması dahada güzel başkasına gitmez bu araç zaten![]()
Ömer yabancı değil deneriz onunlada...
Saolasın... tüketim uzun yolda fullden full e ölçtüm 25-27 kuruş arası sakin kullanım. Şehir içindede 35 kuruş civarı diye tahmin ediyorum şehir içini daha tam net ölçemedim
O yıllarda araç bendeydi, bahsettiğin araç başka galiba
Araba Trabzon'u hiç görmedi ama sahibi (ben) hasta TRABZON'lu olduğu için alır almaz 61 plakaya çevirdik, araba Antalya'daydı
Turgay'ım Allah kaza bela vermesin, CRX'in hayalini kurmaktan daha güzeli o hayale ulaşmaktırKıymetini bil.
Ha birde gözünü seveyim şu lipi sök (arabanın yandan fotoğraflarında marşbiyel ile lip arasında kot farkı olmuş mübarek). Orjinal lipi kadar hiçbir lip yakışmıyor bu arabaya bulup takarsan ne demek istediğimi anlayacaksınBen bulana kadar göbeğim çatladıydı.
araç zaten şuan çok güzel duruyor turuncu sinyalleride takınca on numara olucak
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)