ne renkti? plaka hiç yabancı değil.
giderli güzel bi 306yla denemek isterseniz vtecburac, - ER - nickli üyelere mesaj atın derim. bende denerdim de ben pistona filan girdim motor inik.
ne renkti? plaka hiç yabancı değil.
giderli güzel bi 306yla denemek isterseniz vtecburac, - ER - nickli üyelere mesaj atın derim. bende denerdim de ben pistona filan girdim motor inik.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
lacivert, hem giderli olup olmadığına aracı bilmeden yorum yapma bence gayette giderliydi... o arkadaşında motor yeni yapılmış rodajı bitmişti nasıl gittiğini görmek istiyorum dedi o yüzden denedik öyle sen geçerim ben geçerim diye bi iddiada yoktu. denemeler artık bahara havalar iyice bozdu valla..
avni evrim geçirecek yine![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
etkıye tepkı olayı vallaAracı aldığınız kadir abi hem orjınal lipini bulmak için ayrı emek hemde takmak için saatlerını harcamıştı tampon kırılsa çıkmıcak şekılde takılmıştı acımadan sokup atmışınız
zevk meselesı tabı ama takılan lıp çok kabaydı acayıp çirkin gosterıyodu aracı turgay abıye ılk dedıgım oydu o lıpı sok yoksa gece bulur ben sokerım dedıydım. İyi olmuş
yenı lıpın ney oldugunu bılıyorum ama ustunde gormek paha biçilemez soylemıcem süprüz olsun![]()
DR. OWL
herkesin zevki farklı o yüzden çirkinlik güzellik göreceli durumlar ya. Ben şimdi kendi zevkime göre yapiyim. ŞŞŞŞŞŞŞşşşşşşşş sakın haa kaçırma ağzından ilk benim reximde olacak Türkiye de
yakışıyodu vr6 lipide ya yurt dışında dahi örnekleri var arabayı önden çok kaslı gösteriyordu. Neyse yeni görüntüye kavuşunca çok sexi gözükecek
teşekkürler... Allah hepimize kazasız belasız günler nasip etsin
nan turgay yıne ne halt yedın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
maşallah çok iyi kondisyonlu bir araç.. Allah kaza bela vermesin..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
saolasın Timur abi sen nerelerdesin yaa kayboldun iyice piyasadan çektin elini ayağını rexi satınca...
arkadaşlar bu arada paçalıklar geldi çil çil orjinal honda. resimlerini çeker koyarım cidden mükemmeller isteyen olursa getirelim orjinal çıkacaklarını tahmin etmezdim orjinal yazıyodu ilanda ama inanamamıştımsatıcının elinde vardı 2-3 tane daha... sinyallerde geldi... bi ara fırsat bulunca resimlerini çekip paylaşıcam...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)