Araç çok iyi çok güzel maşallah. Ama sizin belki hoşunuza gidiyor olabilir yalnız ben yine de fikrimi söyleyim. Kaput altındaki kaput amortisörlerinden dolayı kaputun yüksek durması kötü bir görüntü oluşturuyor. Allah kaza bela vermesin...![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
maşallah cok temiz görünüyor Allah nazarlardan saklasın temizliğine zeval vermesin
kaput altı orj mi?
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kanka aldığından beri birçok iyileştirme yaptık bundan sonrası çok daha güzel olucak zaman ve para durumu belirliycek tabi bunları şu hali bile gerçekten korkutucu her bindiğimde korkuyorummaşallah
Maşallah![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bu araç Trabzondanmı çıktıEskiden yeniye plaka sıralaması 61 AS => 01 AVN => ve şimdi 34 GR Rex oldu.Alla alla hiç görmedim ...
Maşallah temiz duruyor
Kazasız belasız cezasız gazlamalar![]()
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
araç çok güzel ve temiz maşallah.
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşallah kazasız belasız binmek nasip olsun
maşallah kazasız belasız
Bu arabanın artık el değiştirmemesi dileğiyle. Son sahibi olursun umarım
Kazasız belasız sürüşler diliyorum. Güzel yürüyen bir araç aldın,senden önceki sahibi hariç hem tayfunu hemde kadiri yıllardır tanıyorum onlarda üzerlerine titremişler tokatladıkları arabaları sessiz sedasız listelemiş kişilerPolemik sebebi bir arabaya biniyorsun ama,artık bu arabalardan fazla kalmadı ve iyi yürüyenide az,sende iyi yürüyen ve temiz kalmış bir crx e biniyorsun,kondisyonlu tutmak uğraştırır insanı ama zevkli arabadır. Kazasız belasız sürüşler diliyorum,deneme yapılacaksa Ömerin yeni aldığı rex le yapında iyi yürüyen iki crx ten hangisinin ayarı daha iyi bilelim
yıllardır konuşulan mevzulardan. Birbirinden farklı şehirlerde iyi yürüyen crx ler bir türlü bir araya gelemiyorlardı. Ankara,bursa,istanbul,izmir,antalya,trabzon vs. derken işte sizinkiler denk geldi.
Çok yazdım biliyorum ama bu araba konusundaki hastalığım az çok bilinir. Zaten crx dendimi bir gurup damlar o konuyaNazar değmesin...
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)