teşekkür ederim
teşekkurler
teşekkurler
:D teşekkur ederim
allah rağzı olsun en iyileri sizin olur inşallah..
Printable View
maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor içiyle de dışıyla da ..
Çok güzel.Allah kaza bela vermesin İnşAllah..
mukemmel duruyor, masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
Alabileceğin en güzel, en temiz Cuprayı almışsın Allah kaza bela göstermesin. İnşallah Zafer abi kadar özenle binersin, Maşallah.
valla normalde bn cuprada bu kasayı sevmem ama nedense bu bir farklı geldi gözüme çok hoşuma gitti içi olsun dışı olsun kesinlikle 10+ maşallah allah kaza bela vermesin.
hayırlı olsun güle güle kullanın
zafer abi arabasını nasıl satmış şaşırdım valla :) süper ötesi bir araba güzelliğini resimler anlatamamış bence zafer abi çok emek ver para harcadı cupra alacak olsam alacağım tek arabaydı
teşekkürler
teşekkur ederim:)
allah rağzı olsun
allah rağzı olsun,zafer abı kadar olmasada titizim... :D
allah rağzı olsun :)
allah rağzı olsun,teşekkur ederım :)
Zafer abi'den araba gözü kapalı alınır, çok güzel yapmış arabayı cidden. Alan arkadaşımıza da hayırlı olsun, iyi günlerde binmek nasip olsun inşallah.
Harika gerçekten, 41 kere Maşallah...
O difizörden yaptırma şanzımız olabiliyor mu ya herhangi bir model için ?
Maşallah süper .
maşalllah kazasız belasıs cok guzel arac
Döşemesiyle rengiyle gerçekten şahane duruyor. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inş.
Güzel güle kullanın.
hayırlı ugurlu olsun gardasım ınsallah bızde 1 tur ataruk.......
Maşallah çok güzelmiş araç zevk alarak baktım fotolara Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin kazasız belasız
allahım esirgesin her sabah saat 08:10 da görüyorum işe giderken :) 10 numara duruyor.Allah kaza bela göstermesin yasin abi
allah rağzı olsun..
allah rağzı olsun,difüzör hakkında bılgım yok..
teşekkür ederim :)
teşekkur ederim
allah rağzı olsun..
abim benim allah rağzı olsun bu araba benim değil senin..GTA performance
amin cümlemize inşallah..
iş saatlerimiz aynı,mahalleler aynı,gönüller bir olsun mustafa kemal.teşekkur ederim allah rağzı olsun:):D
Hayırlı olsun,Zafer abının cuprası bambaskadır cok degerlı bır araba almıssın.Dosemesınden,ses yalıtımına,kullandıgı parcaların cıvatasına kadar her seyın en ıyısını en kalıtelısını koydu arabasına,kazasız belasız bınersın ınsallah
Allahım esirgesin koltukları yeter :D
kazasız belasız yasin abi çok güzel bi cupra aldın :)