abi ne nezaketi biz gercekleri dile getirdik,ne bir eksi ne bir artı..arabanın durumuda ortada senin insanlığın ADAMlığında ortada,senide aracıda anlatmaya sayfalar yazılar yetmez,seviyoruz be abi seni :)
Printable View
öyle öyle aslanım insanlar görmek istedikleri şeyleri görür kişi kişinin aynasıdır kardeşim sende ve diğer aslanlarda öyle yürekler varki öyle görüyorlar yoksa bizde evliya değiliz hatamız çok ama düzeltmeye çalışıyoruz rabbim izin verdiği sürece .. seni sizleri bende çok seviyorum
Kazasiz belasiz masallahi var ici harika duruyor
renk ve döşemelerine bittim doğrusu memleketimize böyle yakışıklı bir cupra kazandırdığınız için tebrikler.kazasız cezasız sürüşler
saol burhan,allah rağzı olsun kardeşim..
teşekkur ederım
eyvallah..
inşallah cümlemize..
allah rağzı olsun..
eyvallah :)
teşekkurler..
:D:D
teşekkur ederım..
allah rağzı olsun..
çok teşekkur..
41 kere 1001 kere maşallah Zafer abinin nasl baktığını üstüne titrediğini hepimiz biliorz çok güzel araç almışsın Allah kaza bela vermesin kocaman maşallah ağız tadıyla binersin inş :)
gördüğüm en güzel cupra maşallah
massallah...
Maşallah çok güzel ve özel bir araç kazasız belasız sürüşler
Masallah kazasız belasız
Yasin paranın alabileceği en güzel en özel cuprayı almışsın..zaten Zafer Abi yi tanıyan arkadaşlar yazmış nası bi özen gösterdiğini aracına.
ikizim ulukan ın da yazdığı gibi;
Turkiye'de en ozenle hazirlanmis
en ozenli kullanilmis
en fazla para harcanmis
en fazla parca bulunan
en temiz
en hatasiz
sahibi en titiz olan
en OZEL Cupra!..
Maşallah cok güzel bir araç Allah kaza bela vermesin
Maşallah çok emek harcanmış kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun.gerçekten çok güzel bi araç almışsın.her yıkama sonrası meguiars M 21 cila uygulatırdı aracın eski sahibi.
döşemelere bayıldım arabada çok güzel zaten hayırlı olsun abi siyah Cuprayı sattın mı?
maşallah kazasız belasız . iç dosemesı harıkaymıs bıttım acıckası :) Birde Arkadakı spoyleri nerden temın edebılırız :)
ben çok beğendim titiz olduğunuz arabanın her yerinden belli maşallah dahada iyi olur inşallah
ilk kentte gördüğümde hayırdır bu nedir dedim ilk etapta itici geldi tamponlar ama sonradan insanın ağzının suyu akıyor herkes gibi iç döşemeler mükemmel olmuş yasin allah kazadan beladan korusun
maşallah içi çok güzel olmuş....