Kardeşim güle güle bin, kazasız belasız binmen dileğiyle, zafer abinin emegi çok ona söz verdık onun gıbı bakarsın araça, tekrardan hayırlı olsun bu arada araçın ayarları kısıktı biraz gıdıklandı şuan aslan parcası oldu:)
Printable View
Kardeşim güle güle bin, kazasız belasız binmen dileğiyle, zafer abinin emegi çok ona söz verdık onun gıbı bakarsın araça, tekrardan hayırlı olsun bu arada araçın ayarları kısıktı biraz gıdıklandı şuan aslan parcası oldu:)
bunun üzerine yazılacak başka bişey bulamadım !!! ulukan tam anlamıyla yazmiş zaten..zafer abiyi nasıl ikna ettiniz bilmiyorum ama Allah c.c yukarda başka bir eşi yoktur bu aracın...başında az mesayi harcamadık zafer abimle,her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum,cenab-ı Allah c.c kaza bela göstermesin inşallah..MAŞALLAH
Yazacak okadar cok sey varki bu arac ıcın,okadar cok hikaye varki hangisini anlatsam bilemiyorum..harcanan mıktarlarla ıkı tane cupra alınabılıcegını solesem belki mıllet güler ama yemin ederimki iki tane cupra alınırdı...lütfen ama lütfen aracın kıymetini bilin..ben zafer abının sattıgını duydugumda cok sasırdım..eger bılseydım satacagını yukarda Allah c.c var gözüm yok ama size bırakmazdım bu arabayı.. :) :)
41 trılyon kere maşallah..
allah rağzı olsun kardeş,teşekkur ederim :D
allah rağzı olsun ümit kardeşim,senin cup 55 e de diyecek yok.allah hepimizi esirgesin..
allah senden rağzı olsun reşit abi senin vesilen ile bulduk.evet zafer abime söz verdik ve inşallah onun gibi bakacağım.bugüne kadar hiç ama hiç gazlanmamış bi araç,ilk kez normal basınç değerlerine ben getirdim arabayı biraz açtım ve şuan gayet güzel,inşallah ilerleyen zamanlarda wideolarıda izleriz hep beraber :):):)
allah rağzı olsun kardeş,bu araç üzerindeki emeği ve harcanan zamanı benimle beraber aracı gören herkes biliyor,açıkcası 2008 model bir aracın paspas altındaki poşetlerinin dahi duruyor olması bazı soruların en kolay cevabı olduğunu düşünüyorum:):):)
çok güzel maşallah kazasız belasız bınmek nasp olsun ok gibi :)
yaaa size söle bısy anlatayım ozaman,birgün doğuş otoya gittik bi baktık zafer abi !! :D abi napıyosun yine? --hako cam uzerındeki fitiller solmus gıbı sankı--? yanlız fitilleri görmeniz lazım sıfır gibi duruyo hala :D abi dedım yapma gözünü seveyim daha bunlar kız gıbı dedım..yok yok olsun ömrü vardır onların cevabıyla,ustaya alayını sokun sıfırlayın ne varsa demesıyle yıkıldım aglıyodum :D bunun gıbı mılyon tane sey sayarım..o bızım ıcın abıden ote bısey akıl hocamız canımız buyugumuz,su hayatta kımseye kefıl olmam ama zafer abıye başım üzerine yemin eder çıkar kefil olurum..ve benım gıbı düşünen en az 20 kısı daha yazar zaten buraya,başını yoluna koyacak,işte böle bi adamdan araç aldınız :) :)
çok can yakar :D
gördüğüm en güzel cupra maşşşşallah kısmetse bir gün canlısını da görmek isterim...
güzelmiş.yav
Masallah cok cok iyi Allah nazardan saklasin !
teşekkur ederim kamer,en iyileri senin olsun kardeş
eywallah :):D:)
inşallah karşılaşırız bigün,eywallah..
eywallah:D
allah rağzı olsun..
Allah kaza bela vermesin yasin abicim güle güle binmek nasip etsin:)
Masallah :)
hayırlısı olsun
allah kaza bela göstermesin
maşallah güzel arac kazasız belasız binmek nasip olsun
mşşlah cok yakslı hersyle:) kocamn mşşalh:)
Gerçekten çok temiz bir cupra almışsınız maşallah. Zafer Abinin arabası bencede en temiz en güzel cupradır.
maşallah kazasız belasız cok guzel duruyor
allah nazarlardan saklasın çok keyifli görünüyor ben şurası olmamış diyemicem;)
ulu, çok teşekkür ederim, bu ne mütevazilik ne beyefendiliktir mahçup ettin beni aslanım , oğlum demekle yanılmamışım ,ama birde şu gerçek var ki türkiyenin en güzel sarı kızına sahip olan birinden bunları duymak keyifli geldi :)
ayrıca Hakom sana ne diyeceğimi bilemiyorum nezaketin için de ayrıca çok çok teşekkür ederim yüreğin çok büyük
erhanım çok teşekkürler çok naziksin
canom sende birtanesin
cem yavuz kardeşim çok çok teşekkürler
ahmetim sağol varol kardeşim
yücelim sen birtanesin ama ..biliyosun sen onu...
sizleri hep sevdim hep seveceğim aslanlarım
değerli yorumlarını esirgemeyen tüm kardeşlerime sonsuz saygılar sevgiler çok teşekkür ederim yeni sahibi iyi günlerde kazasız dertsiz binsin inşallah