maşallahhhh hatları kendi gibi on numara kazasız belasız nazar değmesin
Kocaman bir maşallah araca. Araç çok güzel olmuş
Küçük bir eleştiri aracın orjinalden boyalı plastik parçaları gövde renginde boyalı kalırsa çok daha güzel olucaktır aynı zamanda sizin orjinalci düşüncenize ve arabaya çok daha yakışacaktır.
Nitekim böylesine özel bir araç 1.4 görünümünde olmamalı diye düşünüyorum.
Maşallah çok güzel ve özel bir araç mükemmmel........
Honda-CIVIC-1.6VTİ-VTEC yazılarını taktınız mı 10üzerinden 9.5 olan notum 10 üzerinden 11 olacak
Kesenize bereket,ellerinize sağlık.
Kocaman maşallah aracınıza.
Bu arada belki arka plakada kare olabilirdi kare sadece bi plaka ile birlikte kullanıla bilirdi.
(Ciddi bir maliyet çıkmış, bunda kullanılan parçaların sıfır olmasının etkisi büyüktür yüksek ihtimal. Sadece 2.500tl boya demiştiniz, f-h-e-kanat-ayna-ağır bakımlar da 2000 ve üzeri tutmuştur rahat, arabanın fiyatı da şuanda ki piyasaya göre normal kalıyor bunları düşünce, canınızı sıkmayın bu maddi konulara takıpkeyifle binin inşallah.)
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
emeğinize sağlık çok güzel olmuş bu hali, benim gözüme çarpan tek şey panjuru bunu yakıştıramıyorum sadece logolu olsa bence daya iyi bakış açısı tabi![]()
maşallah cok güzel duruyor nokta oldu kazasız belasız
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Çok tehlikeli olmuş..
Maşallah
Bu kadar uğraşın,beyazlayan saçların, çekilen stresin,sıkıntının karşılığı bu olmalıydı ve başardın abicim...Bebekler bebeği olmuş
kendi zevkine ve kafandakine uyarlayıp yaptın herseyı çabalarını düşüncelerini bilen biri olarak söylüyorum bunları...Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin inşallah...geldiğimde sevicem yakından bebeği
)
masallah hblerden sevdiğim selçuk abinin eski aracı vt555ti birde bu oldu şimdi çekimlerde çok güzel olmuş aracında çok güzel olmuş emeğine sağlık arkat abi Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin böyle araçlar zor bulunur artık..
Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim ALLAH hepinize daha iyilerini nasip etsin bazı şeyler zevk meselesi zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz ben aracı böyle cok begeniyorum mutluyum egerki 99 stop yada honda logolu panjur yada v.s begenseydim kesinlikle yapardım ama benim gözümde bu dur.
Arkat abi kazasız belasız,sen titiz adamsın en ince detayına kadar inceleyip yaptıgına eminiz..Allah içine sindirsin,keyifle binmek nasip olsun insallah.izmirli kardeşlerinden selamlar..![]()
Maşallah abi süper oldu yani..100 000 km yı aşmamış ender vti lardan![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)